100%NL Magazine Everon Jackson Hooi
Zie ook:
Delen

CUTE: Everon Jackson Hooi zet grootste liefde in het zonnetje

Everon is alweer heel wat jaren samen met zijn grote liefde Jozua. Hij zet hem op deze speciale dag maar al te graag in het zonnetje.

Everon Jackson Hooi

Als we Everon Jackson Hooi zien denken we automatisch aan Bing Mauricius uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Al vanaf 2005 wordt het personage Bing gespeeld door Everon.

Maar Everon speelt niet alleen in Goede Tijden, Slechte Tijden, hij speelde ook in de RTL serie De Erfenis. Dit jaar deed Everon mee aan het televisieprogramma Wie is de Mol? Everon speelde tot en met de laatste aflevering mee, want hij bleek de mol te zijn.

Liefde

In Goede Tijden, Slechte Tijden is Everon al jaren verliefd op Nina (Marly van der Velden), maar in het echte leven is Everon al heel veel jaren gelukkig met zijn grote liefde Jozua. De acteur plaatst regelmatig foto’s met zijn liefde, waarop duidelijk te zien is dat het stel super verliefd is op elkaar. Dit keer zet Everon hem extra in het zonnetje, omdat zij 8 jaar samen zijn. ‘8 years and counting’, schrijft Everon eronder. Wat een mooie foto’s van dit geweldige stel. Daar word je gelijk vrolijk van. Hopelijk komen hier nog heel veel jaren liefde en geluk bij. 

Bron en Beeld: Instagram Everon Hooi

Delen