100%NL Magazine My Own Filo
Delen

Dit bijzondere product ligt bij veel vrouwen nu op het nachtkastje

Er is een verandering gaande onder de vrouwen. Een bijzonder product ligt tegenwoordig niet meer ín het nachtkastje, maar er óp. Dit is het mooie verhaal achter dit mooie product.

Niet in, maar óp het nachtkastje

We horen jullie denken, waar hebben jullie het over? Het gaat over de Sunflower van Filo. De Sunflower is een vibrator en suction-tool wat zorgt voor het ultieme hoogtepunt. De Sunflower is niet alleen een lust voor alle vrouwen, maar ook een lust voor het oog. Een prachtig en bijzonder product die gezien mag worden. En dus zetten steeds meer vrouwen deze eyecatcher óp het nachtkastje, in plaats van er in.

Filo

Paulien Ruiter en hartsvriendin Jess van der Kaap wisten al jong dat zij later samen een bedrijf wilden starten. Het was uiteindelijk Kim, de inmiddels 30-jarige dochter van Paulien, die ze aanspoorde deze droom waar te maken. Filo werd geboren vanuit een verlangen om vrouwen te laten bloeien.

Waar staat Filo voor?

“Filosofie. Daar begon het mee. Filosoferen over de toekomst, onze toekomst. Maar er zit er ook la fille in, het meisje. En daar draait het uiteindelijk om. We zijn allemaal het meisje dat filosofeert en verlangt naar het ontdekken van haar lichaam.”

Hoe is het idee tot stand gekomen?

“Het had alles te maken met de levensfase waarin Jess en ik ons bevonden, de opgroeiende pubers van Jess en mijn 30-jarige dochter. We voerden gesprekken met vriendinnen over de onwetendheid en onzekerheid over het vrouwelijke lichaam. Exact in dat gat zijn we gesprongen.”

Zijn er vooroordelen waar jullie met jullie producten tegenaan lopen?

“Het voordeel is dat iedereen begrijpt waar we mee bezig zijn, we spelen in op de behoefte van menig vrouw. De uitdaging is dat we tegen de bekende taboes aanlopen. Dat maakt dat we nog enthousiaster worden. Omdat de noodzaak zo voelbaar is, soms zelfs schrijnend.”

Wat verkopen jullie het meest?

“De Sunflower is onze bestseller. De functionaliteiten in combinatie met de vormgeving maken dat dit een waanzinnige self-tool is.”

Wat is het grootste compliment dat jullie hebben gekregen?

“Een van onze klanten klaagde dat zij te snel haar hoogtepunt bereikte met de Sunflower. We hebben haar geadviseerd om standje 1 aan te houden zodat ze langer kan genieten. En een klant die ons bedankte omdat zij door onze beweging, over intimiteit met haar oudere moeder durfde te praten. Dat heeft ons echt geëmotioneerd.”

Benieuwd naar alle producten van Filo? Neem dan eens een kijkje in de webshop. Het gehele interview met Paulien, Jess en Kim lees je in de nieuwste editie van 100%NL Magazine.

De Sunflower van Filo

Dit artikel is geschreven in samenwerking met My Own Filo

Delen