100%NL Magazine vanHoorne
Delen

Dit nieuwe en schattige babymerk mag je niet missen!

Vind jij Fien & Teun ook zo leuk? Dan hebben we goed nieuws, want de twee schapenvriendjes van het boertje en boerinnetje, Mike & Molly, hebben nu ook hun eigen babymerk met heel veel leuke babyproducten en zelfs een vrolijke animatieserie op TV!

Stap in de knuffelzachte wereld van Mike & Molly

Mike & Molly is een nieuw, unisex babymerk en kenmerkt zich door de zachte kleuren en subtiele stijl. In de grote groene wei beleven de schapenvriendjes elke keer weer iets nieuws. Door avonturen die zich richten op voordoen – nadoen, herhaling, vormen, getallen en emoties, worden jonge kinderen gestimuleerd zich te ontwikkelen en bewust te worden van hun omgeving.

De avonturen van Mike en Molly zijn vanaf 30 april iedere zondagochtend voor te zien tijdens Fien & Teun TV op RTL4. En daarnaast kunnen baby’s en peuters thuis de wereld van de schaapjes ontdekken door het brede merchandise assortiment, te vinden in de webshop van Kids Toys World. Dit assortiment loopt uiteen van babykleding tot kartonboeken en rammelaars. Daarnaast hebben de twee ook hun eigen themagebied op Avonturenboerderij Molenwaard en op Vakantiepark Molenwaard.

Echte vriendjes

De schaapjes Mike en Molly zijn allebei één jaar oud en de beste vriendjes. Mike is avontuurlijk en doet soms ook dingen die misschien niet heel verstandig zijn. Waar Mike het liefst elke minuut een nieuw avontuur beleeft, is Molly juist wat terughoudender en houdt ze ervan te kijken en te leren. Ze vindt de acties van Mike vaak gevaarlijk, maar ze zal er altijd voor hem zijn. De schapenvriendjes zijn dan ook echte kuddedieren en steunen elkaar als dat nodig is.

Meer ontdekken over Mike & Molly? Kijk op www.mikeenmolly.nl of volg de schaapjes op hun eigen Instagramkanaal.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met van Hoorne

Delen