100%NL Magazine Princess
Delen

Met deze uitkomst zijn etentjes met voedselintoleranties of allergieën geen probleem meer

Wat is er gezelliger dan met zijn allen aan tafel te koken én te eten? Voedselintoleranties en allergieën of voorkeuren kunnen nog wel eens roet in het eten gooien. Gelukkig is dat nu verleden tijd door déze oplossing.

Gourmetten is altijd een goed idee

Heb jij een avondje gourmetten in de planning? Altijd gezellig! Gezellig met het gezin, met de familie of met een groep vrienden of vriendinnen. Ideaal als je met een grote groep bent, want iedereen kan kiezen wat ‘ie zelf lekker vindt en heeft zijn of haar eigen plekje op een gezamenlijke bakplaat. Toch kunnen smaken of allergenen zich vermengen met elkaar, maar dankzij een innovatieve samenstelling creëer je voor iedereen de gewenste unieke funcooking ervaring!

100%NL Magazine Princess plaat

Princess 103070 Dinner4All Circle

De Princess Dinner4All Circle is dankzij de unieke samenstelling bestaande uit een centrale unit met een aardewerken serveerschaal en vier losse elegante bakplaatjes een ware eyecatcher op tafel. Je kunt ervoor kiezen om het bakplaatje aangeschoven te houden óf aan je eigen bord te zetten. Extra leuk voor een gezellig avondje bakken met vrienden of met kinderen omdat je jouw favoriete vlees, vis, vega of groente gerechtjes kunt bereiden op je eigen bakplaatje! Vanaf nu hoeven we nergens meer rekening mee te houden, want iedereen heeft zijn eigen bakplaatje, die je zelfs aan je eigen bord kunt schuiven.

100%NL Magazine Gourmetten

Centrale unit ook te gebruiken in het midden

De centrale unit verwarmt niet en daardoor kun je deze gebruiken als serveerschaal. Leg hier heerlijke gamba’s en gekruide biefstukjes op of zoete tofu. Zo hoef je nooit meer over de hele tafel te reiken om bij de lekkerste hapjes te komen. Een ware uitkomst!

Kijk voor meer informatie over dit product op de website van Princess

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Smartwaresgroup

Delen