100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

Heleen van Royen met sigaar in de mond gespot: ‘Heb er lol in’

Heleen rookt normaal gesproken nooit, maar op een zwoele zomeravond als gisteren, geniet zij toch van een sigaar tijdens een avondwandeling.

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van Heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Ook de relatie van Heleen met Bart Meeldijk deed destijds veel stof opwaaien. Dat er een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen de twee zit, doet hen niks. En zo hoort het, echte liefde overwint alles!

Sigaar roken

Heleen geniet dagelijks van een avondwandeling met haar partner en hond en nu het eindelijk mooi weer is, zijn dit soort wandelingen alleen maar fijner. Wat ons wel opvalt, is dat Heleen een sigaar in de hand en in de mond heeft. Iets wat wij niet van de schrijfster gewend zijn. ‘Hooguit twee of drie per jaar rook ik een sigaar. Het is eigenlijk heel vies. Inhaleren kan ik niet. En toch heb ik er lol in. Al word ik er ook een beetje misselijk van’, schrijft zij eronder.

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

WOW: Heleen van Royen showt afgetrainde bikinibody en volgers worden gek!
WOW: Heleen van Royen showt afgetrainde bikinibody en volgers worden gek!
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Lees alle artikelen over Heleen van Royen