100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

Komen de Bauers terug op tv? Frans geeft duidelijkheid

Iets waar heel Nederland al een hele tijd op wacht: de terugkeer van de Bauers op tv. Of dit ook echt gaat gebeuren, vertelt Frans nu zelf.

Frans Bauer

Frans Bauer is een Nederlandse zanger en presentator. In 1994 werd Frans nationaal bekend met zijn nummer Als sterren aan de hemel staan. Hij scoorde hiermee een grote hit. Frans is al jaren gelukkig met zijn grote liefde, Mariska. Samen hebben zij vier zoons: Christiaan, Frans Bauer Jr, Lucas en Jan. De familie Bauer is er één waar heel Nederland blij van wordt. Zij zijn allemaal zo lekker gewoon gebleven.

De Bauers

De Bauers was een realitysoap over het leven van Frans Bauer. Hij werd samen met zijn gezin gevolgd in zijn doen en laten en dit tot grote enthousiasme van zijn volgers en fans. Het programma was een grote hit en won in 2004 zelfs de Gouden Televizier-Ring.

Terugkeer op tv

Er wordt alweer weken gesproken over deze geweldige soapserie, want de roddel ging een tijdje rond dat de Bauers terug zouden keren op televisie. Frans geeft nu zelf duidelijkheid over de situatie. Een journalist van De Telegraaf vraagt Frans waar zijn cameraploeg is voor de realityserie. ‘Want die komt er toch?’, vraagt hij. ‘Ik heb geen realitycamera gezien’, zegt Frans lachend. De journalist laat weten dat hij vernomen heeft dat er een producent is waarbij Frans al getekend heeft. ‘Ik heb enorm leuke reacties gekregen op de uitzending van afgelopen week. Ik was daar ook wel vereerd over, maar er is op dit moment nog geen sprake van een lifesoap of dergelijke.’

De journalist vraagt verder aan Frans en de zanger laat weten dat hij er totaal nog niet mee bezig is geweest. ‘Ik heb er zelf met mijn gezin nog niet over gesproken.’ Er is volgens Frans ook absoluut nog geen handtekening gezet, maar hij laat weten dat het niet alleen om zijn handtekening gaat, maar ook om die van Mariska en de kinderen. Als de journalist vraagt of het waar is dat Frans’ oudste zoon er wat meer moeite mee heeft, begint Frans hard te lachen. ‘Geen idee. Ik kan het niet zeggen. Ik heb geen idee. Ik heb er niet over nagedacht. Echt niet’, eindigt hij. Wij zijn benieuwd of de terugkeer er komt en als dat zo is, zijn wij de eerste die kijken.

Bron en Beeld: De Telegraaf.

Delen

Meer over Frans Bauer

Frans Bauer deelt droevig bericht: 'Voor altijd in mijn hart'
Frans Bauer deelt droevig bericht: ‘Voor altijd in mijn hart’
Frans Bauer emotioneel na heftige periode: 'Blij dat we elkaar nog hebben'
Frans Bauer emotioneel na heftige periode: ‘Blij dat we elkaar nog hebben’
Lees alle artikelen over Frans Bauer