100%NL Magazine Frans Bauer gezin
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jongste zoon Frans Bauer neemt afscheid van zijn krullen en scheert alles af!

Op een nieuwe gezinsfoto van Frans en Mariska Bauer gaat alle aandacht uit naar hun jongste zoon, die zijn krullen heeft afgeschoren!

Frans en Mariska Bauer

We zijn al vele jaren heel gelukkig en samen de ouders van vier prachtige jongensFrans en Mariska Bauer. De twee zijn vier handen op één buik en nog altijd heel gek op elkaar.

Al een tijdje gaat de roddel rond dat de familie Bauer zeer waarschijnlijk terug komen op tv. Toen een journalist van de Telegraaf aan Frans vroeg of de realitysoap al een feit is, reageerde Frans Bauer daar zó op: dat lees je hier.

Gezin

Het gezin van Frans en Mariska heeft een heftige tijd achter de rug. Het jaar 2022 begon voor de Bauers met een schok: Mariska werd getroffen door een herseninfarct. Inmiddels is Mariska aan de betere hand, maar wordt ze nooit meer helemaal de oude. Dit laat ze weten in een gezamenlijk interview met haar zoon Christiaan op de website van de Hersenstichting. Mariska: ‘Je moet je weg vinden in dit nieuwe leven, in wat je aankan. En accepteren dat het niet meer is zoals het was.’

Jongste zoon

Met zo’n groot gezin met 4 kinderen hebben de Bauertjes hun handen vol én is er altijd wel een reden om iets te vieren. Vorige week genoot het hele gezin van een prachtige zomerdag tijdens een verjaardagsfeestje. Mariska plaatste op haar Instagrampagina een zomers kiekje van haar geliefde gezin.

De leuke reacties stromen binnen onder de foto, want zeg nou zelf: hier word je toch vrolijk van? Wat ons opvalt is dat de jongste zoon van Frans en Mariska, Lucas, zijn kop met krullen heeft ingeruild voor een gemillimeterde look! Wat vinden jullie van zijn nieuwe look?

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer

Delen

Meer over Frans Bauer

Frans Bauer deelt droevig bericht: 'Voor altijd in mijn hart'
Frans Bauer deelt droevig bericht: ‘Voor altijd in mijn hart’
Frans Bauer emotioneel na heftige periode: 'Blij dat we elkaar nog hebben'
Frans Bauer emotioneel na heftige periode: ‘Blij dat we elkaar nog hebben’
Lees alle artikelen over Frans Bauer

Meer over Mariska Bauer

MOOI: grootste droom van Frans en Mariska's zoon komt uit
MOOI: grootste droom van Frans en Mariska’s zoon komt uit
WAUW: Mariska Bauer verbluft volgers met nieuw kapsel
WAUW: Mariska Bauer verbluft volgers met nieuw kapsel
Lees alle artikelen over Mariska Bauer