ANP Foto, Estavana en Rafael 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

VIDEO: Rafael van der Vaart en dochter beleven de grootste lol op vakantie

Rafael deelt een geweldige video met zijn volgers en zo te zien vermaken vader en dochter zich prima in de zon. Wat een heerlijke vakantie.

Rafael en Estavana

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. Estavana: ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’ Gelukkig hebben ze elkaar leren kennen en zijn ze nu heel erg gelukkig samen!

Vakantiepret

Rafael, Estavana en Jesslynn zijn momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie in de zon en zo te zien hebben zij het onwijs fijn met elkaar. Op Instagram deelt Rafael een video met zijn volgers en daarop zien wij een vader en dochter die de grootste lol hebben. Rafael en Jesslynn zitten samen in een grote zwemband en in de volgende video’s zien wij Jesslynn zelf op alle glijbanen. Zij komt er met een grote glimlach vanaf. Het gezin heeft het zo te zien heel erg naar hun zin. ‘Holiday mode ON’, schrijft Rafael eronder.

Bron: Instagram Rafael van der Vaart en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart over Estavana: 'Dan is het meteen scheiden...'
Rafael van der Vaart over Estavana: ‘Dan is het meteen scheiden…’
ZIEN: Rafael van der Vaart en Estavana Polman genieten van een welverdiende vakantie
ZIEN: Rafael van der Vaart en Estavana Polman genieten van een welverdiende vakantie
Lees alle artikelen over Rafael van der Vaart