100%NL Magazine Yolanthe
Delen

WAUW: Yolanthe deelt unieke familie beelden!

Yolanthe deelt prachtige foto's op haar Instagram. Wat een leuke familie!

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava.

Moeder en zoon hebben een ontzettende hechte band samen en brengen daarom zoveel mogelijk tijd met elkaar door. Als Yolanthe opnames heeft in het buitenland neemt ze Xess zoveel mogelijk mee, wanneer dat kan. Ook genieten Yolanthe en Xess Xava zo nu en dan van een prachtige vakantie samen.

Familie

Eerder deze week plaatste Yolanthe prachtige beelden op Instagram samen met haar familie. Wat een leuke beelden! Daarbij schrijft ze: “Family” met een hartje. Ook veel volgers reageren onder het bericht. Zo schrijft iemand: “Allemaal zo knap”. Het is duidelijk te zien dat de zussen Cabau allemaal goede genen hebben, wat een knapperds! Maar ook haar broers zien er goed uit, en dan vooral broer Xavier, hottie-alert! Hoe Xavier eruit ziet? Dat zie je hier.

Je ziet het bericht hieronder.

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

VIDEO: Yolanthe verrast Xess Xava op bijzondere wijze
VIDEO: Yolanthe verrast Xess Xava op bijzondere wijze
Yolanthe Cabau zet jarige bonuszoon in het zonnetje: 'Wij houden zoooo veel van jou!!'
Yolanthe Cabau zet jarige bonuszoon in het zonnetje: ‘Wij houden zoooo veel van jou!!’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau