100%NL Magazine Debbie B&B
Delen

Met déze bekende acteur was B&B Debbie voorheen getrouwd!

Wist jij dat Debbie uit B&B Vol Liefde voorheen getrouwd was met een bekende acteur?

B&B Vol Liefde

Het is hét programma van dit moment: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er van.

Debbie de Jong

Debbie is de meest kleurrijke B&B eigenaar die dit jaar ook mee doet aan het programma. Na jarenlang zelf aan verschillende tv-programma’s te hebben meegewerkt achter de schermen besloot ze een tijdje geleden dat het nu de beurt aan haarzelf was. Ben je benieuwd hoe Debbie er vroeger uit zag? Dat zie je hier!

In het programma liet Debbie al weten gescheiden te zijn, maar wist je dat zij eerder getrouwd was met een bekende acteur? We hebben het over Alfred van Heuvel, bekend van verschillende rollen in zowel theater als televisie.

Na een huwelijk van 26 jaar besloten Debbie en Alfred te gaan scheiden en keerde Alfred terug naar Nederland. Destijds liet Alfred aan de Nederlandse media hierover weten: ‘We waren uit elkaar gegroeid en vorig jaar zijn we al tot de conclusie gekomen dat het beter was om te stoppen. Zoiets is natuurlijk altijd pijnlijk, maar we hebben nu allebei de rust gevonden.’

Beeld: Facebook Debbie de Jong, Bron: Shownieuws, Weekend

Delen