100%NL Magazine Julianatoren
Delen

Dit is waarom je nú een bezoek met je kinderen aan Julianatoren zou moeten brengen!

Een bezoekje aan Kinderpretpark Julianatoren is altijd een goed idee, maar in de maand juni is het pas écht een goed idee! Bezoek Julianatoren tijdens de Kriebelweken en maak onvergetelijke herinneringen!

Stap van 1 t/m 30 juni in een wereld vol mega grote kriebelinsecten!

Tijdens de Kriebelweken kom je oog in oog te staan met gigantische kriebelbeesten die tot leven komen met beweging en geluid. Ga op ontdekkingstocht langs de 25 mega grote insecten en ontmoet een metershoge duizendpoot, een giga tjirpende krekel en een … fladdert daar nou een mega grote vlinder voorbij?

Laat je kennis testen in de nieuwe theatershow ‘Kriebelkwis’ en neem het op tegen Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin. Wie zal er winnen en gaat er met de prijs vandoor? Een interactieve ervaring vol plezier en leerzame momenten voor jong en oud.

Naast de indrukwekkende kriebelbeesten en de ‘Kriebelkwis’ geniet je van te gekke attracties en sprankelende lenteshows van Het Grote Lentefestijn, dat nog duurt t/m 12 juli, waarin de Julianatoren-karakters schitteren.

Kriebelt het al? Mis het niet en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier!

100%NL Magazine Julianatoren

Te gekke attracties

In de attracties rol je van het ene in het andere avontuur! Maak een tocht langs levensechte dinosaurussen in Dino’s Tour en vaar over de woeste golven in de Draaiende Piraat. De echte durfal maakt een vrije val in De Hoge Hoed en betreed voor een duizelingwekkende rit de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’!

De kleintjes rijden als een cowboy over de Paardenbaan, gaan op een waanzinnig safari-avontuur door de Safaribaan en gaan op een ontdekkingsreis door Kabouterwonderland!

Feest mee bij de Lenteshows

Het zonnetje schijnt, insecten zweven vrolijk door de lucht en alle bloemetjes staan in bloei. Allemaal ingrediënten voor te gekke lenteshows. Het programma staat er dan ook bomvol mee. Bij de theatershow ‘Jul & Julia en de Lentekriebels’ vliegen de lentevlinders in het rond.
Hoor de vogeltjes fluiten en de bijen zoemen bij Jul’s lenteshow en pik de lente vibes op bij Julia’s Lenteshow.

Zeg ‘cheese’ na de shows want de Julianatoren-karakters staan dan voor je klaar voor een liefdevolle knuffel en een prachtig fotomoment.

Koop hier je tickets voor Julianatoren!

100%NL Magazine Julianatoren

Delen