Ben Saunders banner
Zie ook:
Delen

KENNEN JULLIE HEM NOG? Ben Saunders komt met groot nieuws

Na een periode van stilte komt Ben Saunders met verrassend nieuws en spannende plannen voor zijn terugkeer in de muziekwereld.

Ben Saunders

Ben Saunders is een Nederlandse zanger die bekend werd door zijn deelname aan de allereerste editie van The Voice of Holland in 2011. Met zijn opvallende uiterlijk vol tatoeages en zijn krachtige, soulvolle stem wist hij de jury en het publiek voor zich te winnen. Zijn overwinning leverde hem niet alleen nationale roem op, maar ook een succesvolle muzikale carrière met hits zoals “Kill For a Broken Heart.” Ondanks zijn snelle opkomst in de muziekindustrie, koos Saunders er na een aantal jaar voor om zich tijdelijk terug te trekken uit de schijnwerpers om zich te richten op persoonlijke groei en zijn gezin.

Comeback

Na een periode van relatieve stilte in de muziekwereld, kondigde Ben Saunders recentelijk in de Barry Paf Show op 100% NL aan dat hij bezig is met een muzikale comeback. Dit keer komt hij echter niet alleen terug. Samen met zijn dochter Nikia werkt hij aan een nieuwe single, “Het is tijd om weer muziek te maken en ik kan me geen betere partner voorstellen dan mijn eigen dochter,” vertelde Saunders enthousiast. Benieuwd geworden? Bekijk het hele interview hieronder.

 

 

 

Credits: 100% NL -De Barry Paf Show. Header Beeld: Instagram Ben Saunders

Delen