bertrie en dorian banner
Zie ook:
Delen

WAUW: Stralende Bertrie Wieringa showt babybuik

Bertrie maakte onlangs bekend voor het eerst moeder te worden en nu laat zij haar prachtige buikje zien.

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels zijn bekende gezichten in de Nederlandse televisie-industrie. Bertrie, een getalenteerde actrice, verwierf populariteit door haar rol in de langlopende soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ (GTST). Dorian, eveneens een acteur, maakte eveneens zijn opwachting in dezelfde serie. Het was op de set van GTST dat hun paden elkaar kruisten en hun liefdesverhaal begon. Wat begon als een professionele samenwerking, groeide al snel uit tot een romantische relatie, die nu bekroond wordt met het nieuws van hun eerste kindje.

Babybuik

Naast de bekendmaking van de zwangerschap, hebben Bertrie en Dorian ook al laten weten wat het geslacht van de baby is: een meisje. Het stel zit nu al op een roze wolk…

Op Instagram plaatste Bertrie dit weekend een prachtige foto, waarop haar groeiende babybuik te zien is. Er wordt massaal gereageerd onder dit kiekje. ‘Oooooh! Zo mooooi!’, ‘Ahhh wat een mooi en lief buikie!!!’ en ‘Zo mooi om te zien. Je bent prachtig zwanger. Lekker van genieten’, schrijven wat mensen. Wij sluiten ons daar volledig bij aan. Bertrie ziet er niet alleen heel mooi, maar ook stralend uit.

Bron en Beeld: Instagram Bertrie Wieringa

Delen