100%NL Magazine Duifhuizen
Delen

Ga zorgeloos op reis: zó kies jij de juiste bagage!

Op zoek naar de perfecte reisbagage voor jouw volgende avontuur? Bij Duifhuizen vind je alles wat je nodig hebt, of je nu met de auto, het vliegtuig, of gewoon een dagje weg gaat. Lees snel verder en ontdek onze tips voor een zorgeloze reis!

Autovakantie

Ga je met de auto op vakantie? Dan is een goede reistas onmisbaar. Kies bijvoorbeeld voor een zachte reistas, zodat je dit makkelijk kunt vervoeren en je extra veel bagage kwijt kan in je auto. De zachte reistassen zijn makkelijk te vormen naar jouw kofferbak, waardoor je ruimte bespaart! Om extra comfortabel van je auto naar je bestemming te komen, kun je ervoor kiezen om een reistas met trekstang aan te schaffen. Zo weet je zeker dat je die laatste meters onbezorgd aflegt. Vergeet niet om een kleinere tas mee te nemen voor onderweg, zodat je belangrijke spullen zoals snacks en reisdocumenten altijd binnen handbereik hebt.

100%NL Magazine Duifhuizen

Vliegvakantie

Als je met het vliegtuig reist, is het belangrijk om de juiste bagage te kiezen die voldoet aan de bagage-eisen van de luchtvaartmaatschappij. De toegestane afmetingen van de handbagage verschillen namelijk per maatschappij, waardoor je extra goed moet opletten. Voor extra gemak op de luchthaven kun je kiezen voor een koffer met 360 °C wielen, zodat je jouw koffer overal soepel doorheen rolt. Kies voor een rugzak met een bevestigingsband voor de trekstang, zodat je jouw accessoire gemakkelijk op je koffer kan plaatsen.

Ga je wat langer weg dan ontkom je niet aan een grote koffer. Als reiziger kies je een koffer op basis van literinhoud, comfort, gewicht, wielen, compartimenten of vakken. Het kiezen van de perfecte koffer kan soms best lastig  zijn. Hierom adviseren wij je graag in de winkel en gaan we samen op zoek naar de perfecte koffer voor jou!

Wil je er zeker van zijn dat je al jouw favoriete outfits en souvenirs mee kunt nemen? Packing Cubes helpen je om nog meer in je bagage mee te nemen en alles te organiseren. Benieuwd naar onze andere inpaktips? Lees het in onze blog.

100%NL Magazine Duifhuizen

Dagje eropuit

Er gaat geen reis voorbij zonder een dagje uit. Een dagje weg vraagt om een comfortabele en praktische rugzak. Ga je een dag naar de stad, maak je een wandeltocht in de natuur, een rugzak neem je altijd makkelijk mee! Een rugzak is niet alleen functioneel, maar ook heel stijlvol door prachtige designs. Let bij de aankoop goed op de indeling van de rugzak. Zo is een voorvak heel praktisch om sleutels in op te bergen, zodat je ze niet zo snel kwijt raakt. Een drinkbekerhouder is echt een must om gemakkelijk en snel bij je drinken te komen! Ben je van plan een flinke wandeling te maken, dan is een borstband en gewatteerde schouderbanden een echte aanrader. Na afloop ben je ons écht dankbaar!

Als je van plan bent met je kids op pad te gaan kun je ook kiezen voor een té leuke kinderrugzak. Zeker weten dat jouw kleintje er goed bij loopt!

100%NL Magazine Duifhuizen

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Duifhuizen

Delen