100%NL Magazine Fons Hendriks
Zie ook:
Delen

Fons Hendriks: ‘Ik ben vreemdgegaan…’

Fons Hendriks laat zijn volgers op Instagram flink schrikken met de woorden: Ik ben vreemdgegaan...

Fons Hendriks

Fons Hendriks is een Nederlandse verslaggever en presentator. Fons werkte als verslaggever voor verschillende programma’s en sinds 2017 is Fons Hendriks co-presentator van het consumentenprogramma Radar. In 2021 maakte hij een eigen tv-serie Radar Checkt.

Veel Nederlanders leerden Fons dit jaar pas beter kennen, want hij speelde mee in het 24e seizoen van Wie is de Mol?

Vriendin

Fons is inmiddels een hele tijd gelukkig met zijn grote liefde, Liesbeth Rasker. Liesbeth mag zichzelf met ruim 73.000 volgers op Instagram een ware influencer noemen, maar zij maakt ook podcasts én is boekenschrijfster. Liesbeth reisde altijd alleen de wereld rond en hier schreef zij meerdere boeken over, maar nu maakt zij samen met Fons de mooiste reizen. Dit stel is zo leuk samen.

‘Ik ben vreemdgegaan…’

Op zijn Instagram story schrijft Fons vandaag de opvallende tekst: ‘Ik ben vreemdgegaan…’ En schrik niet, want gelukkig heeft hij het niet over zijn relatie, maar over een nieuwe aankoop!

Fons: ‘Eén voordeel van goede vrienden die kinderen krijgen: ze moeten af van hun onpraktische maar oh zo mooie, snelle, sexy, door een te vroege-midlifecrisis-gekochte youngtimers af. En laat ik nou net een zwak hebben voor deze beamer! Na zware onderhandeling, waarin de pasgeboren spruit bijna met kleine lettertjes werd toegevoegd, ben ik eigenaar geworden van de 318i. Het voelt als vreemdgaan, omdat ik op papier nog samen ben met de Mercedes SLK, maar ik kon geen ‘nee’ zeggen. Dus ben jij geïnteresseerd in deze black beauty, glijd in mijn DM! En waar de kersverse ouders nu in rijden? Iets met een enorme laadbak.’

100%NL Magazine Fons Hendriks

Bron en Beeld: Instagram Fons Hendriks

Delen