100%NL Magazine Thijz
Zie ook:
Delen

HUH?! B&B Thijz liegt over zijn identiteit

Het is alweer wekenlang hét programma van de dag: B&B Vol Liefde. Thijz is dit jaar één van de deelnemers en over hem is nu het een en ander bekendgemaakt.

B&B Vol Liefde

Het is al jaren een van de best bekeken programma’s in de zomer: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er keer op keer weer van.

Dit jaar is het wéér genieten geblazen. De één is heel geliefd en aan de ander moeten de kijkers nog even wennen. Wij genieten iedere avond weer zo van alle eigenaren en hun gasten.

Identiteit Thijz

Thijz is de eigenaar van een kleinschalige Franse camping en hij is dit jaar één van de deelnemers. Over hem én één van zijn gasten is nu iets geks bekendgemaakt. Het blijkt namelijk dat Thijz in het echt helemaal geen Thijz heet, maar Matthijs. Het blijkt dus dat zijn echte naam met een S iets minder spannend is dan Thijz met een Z.

Onlangs was te zien dat Thijz zijn gast Ammarie naar huis stuurde, maar ook zij blijkt niet Ammarie te heten. Haar echte naam is namelijk Annemarie Visser. Wat betreft unieke namen zouden zij wél bij elkaar passen. 😉

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen