100%NL Magazine Karsu Dónmez
Zie ook:
Delen

OH NO: sprookjesbruiloft van Karsu en Mike liep alles behalve vlekkeloos

Karsu is onlangs getrouwd met de liefde van haar leven en het zag er werkelijk prachtig uit. Toch ging niet alles volgens plan...

Karsu

Karsu Dönmez is een getalenteerde Nederlandse zangeres en pianiste met Turkse roots. Van optredens in het prestigieuze Carnegie Hall in New York tot intieme concerten in Nederland, Karsu weet met haar betoverende stem en pianospel het publiek te raken en te vervoeren.

Alles behalve vlekkeloos

Karsu deelde gisteren geweldig nieuws op Instagram, want zij is getrouwd met de liefde van haar leven: Mike. Gisteren deelde zij foto’s en een prachtige huwelijksvideo op Instagram. Het was in alle opzichten een sprookje.

Niet alles verliep zoals gepland die dag. Zo deelt Mike vandaag een video waarop te zien is dat hij en Karsu autopech hadden, terwijl zij onderweg waren naar de ceremonie. ‘Gevalletje hebben wij weer’, schreef Mike erbij. Karsu deelde een video waarop te zien is dat zij onderuit gaat, wanneer zij een champagnefles probeert te openen. Gelukkig konden zij er allebei heel hard om lachen. 

De rest van de dag is uitstekend verlopen en dat is ook wel te zien op de foto’s en video’s die zij delen.

Bron en Beeld: Instagram Karsu Dönmez en Mike Schrama

Delen

Meer over Karsu Dönmez

JA IK WIL: Karsu Dönmez is getrouwd
JA IK WIL: Karsu Dönmez is getrouwd
Lees alle artikelen over Karsu Dönmez