100%NL Magazine B&B Vol Liefde
Zie ook:
Delen

LEZEN: Dochter van Malgosia uit B&B Vol Liefde heeft een relatie met zoon van BN’er

Malgosia uit B&B Vol Liefde is niet de enigste uit haar gezin die in de schijnwerpers staat...

B&B Vol Liefde

Het is al jaren een van de best bekeken programma’s in de zomer: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er keer op keer weer van. Ook deze zomer kunnen wij weer genieten van een nieuw seizoen en het is al bekend wie de kandidaten van dit jaar zijn. Wij sommen ze even voor je op.

Malgosia’s dochter

De Poolse Malgosia is momenteel te zien als een van de gasten die bij Albert Diks verblijft in B&B Vol Liefde. Maar niet alleen zij staat volop in de schijnwerpers, haar dochter ook! Malgosia’s dochter, Nathalie Boone, is actief als zangeres onder de artiestennaam Nathalie Blue én heeft een relatie met de zoon van een BN’er. Nathalie is namelijk in een relatie met Gilliam Löw, de zoon van acteur Victor Löw. Victor Löw staat bekend om zijn rollen in Antonia (1995) en Karakter (1997), en heeft een  een Gouden Kalf gekregen voor zijn vertolking van crimineel Jack in Lek (2000).

Malgosia vertelt aan Story: ‘Gilliam is haar grote liefde, ze zijn al jarenlang samen. Nathalie heeft een goede band met haar schoonvader en ze is laatst met hem en Gilliam naar een première geweest. Ik vind Victor ook geweldig, een heel leuke man.’

Victor deelt met Story dat dit genoegen geheel wederzijds is. “Malgosia een schat, hartstikke leuk dat ze aan B&B Vol Liefde meedoet. Ik mag haar heel graag.”

Bron: Story, Beeld: RTL

Delen