100%NL Magazine Quinty Trustfull

WOW: Zó zien de vakantiehuizen van BN’ers eruit!

Op deze prachtige locaties genieten BN'ers uiterst van hun vakantie.

Yolanthe Cabau

Yolanthe’s familie is half Spaans en half Nederlands. Dat betekent dat zij familie in Nederland heeft wonen, maar ook op Ibiza. Zelf reist Yolanthe regelmatig naar Ibiza, om daar met familie te genieten van zon, zee en gezelligheid. De familie heeft jaren geleden een gigantische villa laten bouwen op het eiland en deze woning ontbreekt hen aan niets. Zowel buiten als binnen ziet de villa er schitterend uit.

Benieuwd hoe de woning er vanbinnen uitziet? Kijk dan de video hieronder.

Patty Brard

Yolanthe is echter niet de enige die een prachtig huis op Ibiza heeft, ook Patty geniet van haar eigen paradijsje op het eiland. De zangeres kan in haar vakantiehuis even helemaal tot rust komen. ‘Het leven op het eiland kan best gehaast zijn, maar daar doe ik gewoon lekker niet aan mee. Mijn man Antoine en ik hebben expres een huis gekocht boven op een berg, ver van het drukke zuiden van het eiland. In Nederland gaat mijn telefoon de hele tijd, op Ibiza heb ik die stress niet.” vertelt ze aan Brabants Dagblad.

Quinty Trustfull

Ook presentatrice Quinty Trustfull weet wel hoe ze lekker tot rust kan komen. In haar vakantiehuis in Spanje kan ze alles even loslaten. ‘We gaan nu geregeld naar Spanje waar we een fijn plekje hebben. We hebben daar een huis gekocht. We hebben veel vrienden die daar ook een huis hebben. En ik kan tegenwoordig zomaar drie weken achter elkaar weg. Dat is uniek voor mij, dat heb ik nooit gekund. Ik ben ook al Spaans aan het leren.” vertelt ze aan Story. Quinty deelt regelmatige foto’s van dit prachtige vakantiehuis op haar Instagram.

Robert ten Brink

Robert en zijn vrouw Roos hielden zó veel van de Waddeneilanden dat ze besloten hebben om daar een vakantiehuis te laten bouwen. Het houten huis staat op Vlieland en is voor Robert de ultieme plek om even de rust op te zoeken. ‘Nergens anders is het zo stil, zo aardedonker en is de sterrenhemel zo schitterend. Nu wordt het hip ‘Vliebiza’ genoemd, puur omdat er een paar winkels zijn bijgekomen waar ze ook een leuke jas verkopen. Door het autoluwe karakter en de gemoedelijke mentaliteit waan ik me er nog steeds in 1950.’ vertelt de presentator aan Linda. Er is natuurlijk niets fijner dan op vakantie gaan in eigen land!

 

 

Bron: Instagram, Beeld: Story, Brabants Dagblad, Linda

Delen