100%NL Magazine Jennifer Ewbank
Delen

Vandaag internationale kattendag: Deze BN’ers zijn kattenliefhebbers

Het is vandaag internationale kattendag! Speciaal voor deze gelegenheid laten wij jou BN'ers zien die kattenliefhebbers zijn!

Internationale kattendag

Vandaag is dé dag om jouw kat even lekker in het zonnetje te zetten. Het is namelijk internationale kattendag! Om deze speciale gelegenheid te vieren, laten wij zien we welke BN’ers echte kattenliefhebbers zijn.

Marieke Elsinga

Iedereen die Marieke Elsinga volgt, kent haar kat Kiki. Marieke deelt namelijk regelmatig de schattigste foto van deze viervoeter.

Quinty Trustfull

Quinty Trustfull houdt zoveel van haar kat dat zij een speciaal Instagram voor hem heeft aangemaakt. Ace de kat heeft bijna 3000 volgers en is een prachtige bengaal (hybride kat die het uiterlijk heeft van een wilde kat)!

Tanja Jess en Charly Luske

Tanja en Charly zijn al helemaal kattenliefhebbers, want ze hebben meerdere katten! Eerder hadden ze twee katten, Vanilla Ice en Foxy, maar spijtig genoeg is Foxy vorig jaar overleden (rechts op de foto). Gelukkig hebben Tanja en Charly nog een kat in de familie mogen verwelkomen, Denji!

Jennifer Ewbank

Ook Jennifer heeft een prachtige raskat. Ze heeft een Noorse boskat, een Maine Coon genaamd Joe. Deze prachtige kat wil het liefste op een speciale manier bij zijn baasje liggen… (zie foto)

Nochtli Peralta Alvarez

Ace de kat is echter niet de enige BN’er kat met een eigen Instagram account, ook de katten van Nochtli Peralta Alvarez, Maya en Luis, hebben een eigen Instagram account. Op de eerste foto is de vriend van Nochtli, Jeremy, te zien met Luis. Op de video daaronder is Nochtli te zien met Maya. Deze twee Britse kortharen zijn echt te schattig!

Carlo Boszhard

De grootste kattenliefhebber is overduidelijk Carlo Boszhard. Hij heeft namelijk wel 4 katten! Samen met zijn partner Gerard hebben ze Tommie, Lillie, Peppie en Lotje. Ook Carlo deelt regelmatig de liefste foto’s met zijn katers.

Jan Versteegh

Last but not least, is een prachtige zwart-wit foto te zien van Jan Versteegh met zijn kat Rob.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga, Tanja Jess, Ace Trustfull, Jan Versteegh, Jennifer Ewbank, Carlo Boszhard

Delen