100%NL Magazine BB Vol Liefde Mike
Delen

HUH: Schokkende onthulling over B&B Vol Liefde Mike!

Op Instagram circuleert er een schokkende onthulling rond van B&B Vol Liefde Mike!

B&B Vol Liefde Mike

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is weer begonnen en heel Nederland zit elke dag aan de tv gekluisterd! In deze hartverwarmende serie volgen we opnieuw de avonturen van de B&B eigenaren die op zoek zijn naar hun ware liefde. Iedere aflevering brengt ons weer dichter bij de romantiek, onverwachte wendingen en échte emoties. Het is geweldige televisie!

Één van de B&B eigenaren en de catch van dit seizoen is Mike. Hij is geboren in Spanje, maar een kind van Nederlandse ouders. Een paar jaar geleden nam hij de boerderij van zijn ouders in Spanje over om deze vervolgens te verhuren als B&B. Benieuwd hoe Mike er vroeger uit zag? Dat zie je hier!

Schokkende onthulling

Net als heel Nederland, is ook Monica Geuze groot fan van B&B Vol Liefde. Monica is ook helemaal invested in het liefdesavontuur van Mike. Één van zijn logés – publiekslieveling Noor – besloot om Spanje te verlaten.  Hiermee leek haar liefdesavontuur ten einde gekomen, maar….is dat wel zo?

Monica deelt op haar Instagram een screenshot uit de aflevering met Mike, waarin te zien is dat hij Noor een appje stuurt. Maar niet het appje aan Noor is wat Monica opvalt, maar heel iets anders! Zo schrijft ze: ‘Voor iedereen die zich soms slecht voelt over het aantal ongeopende chats… Mike van B&B heeft er 449 – fijne dag!’.

 

100%NL Magazine B&B Vol Liefde Mike

Bron en Beeld: Instagram

Delen