100%NL Magazine Joel Borelli theatertour
Delen

WIN: 2 kaarten voor de theatertour van Joël Borelli

Mis deze kans niet en wie weet geniet jij binnenkort van een avond die je niet snel zult vergeten!

Joël Borelli

Joël Borelli, een van de meest gevraagde entertainers van Nederland, gaat dit jaar het theater in met zijn nieuwe show: Introducing: Joël Borelli. Met zijn charme, humor en waanzinnige stem zet Joël Borelli de zaal altijd op zijn kop. Of hij nu de klassiekers van André Hazes zingt of de energie van Robbie Williams overbrengt, Borelli weet als geen ander hoe hij zijn publiek moet raken.

Theatertour

Tijdens deze theatertour brengt hij een feestje op het podium met een combinatie van nostalgische klassiekers en moderne hits. Maar er is meer: Joël neemt je mee in zijn artiestenleven met hilarische anekdotes en verhalen die hij door de jaren heen heeft verzameld. Van zijn beginjaren, toen hij nog met een piano in de achterbak het land doorreisde, tot zijn doorbraak in 2022 op grote festivals als de Amsterdamse Zomer en Paaspop. En jij kunt daar bij zijn! We mogen namelijk via een exclusieve winactie kaarten weggeven voor deze unieke ervaring.

100%NL Magazine Joel Borelli

Winnen

Wil je kans maken op twee tickets voor deze onvergetelijke avond? Doe mee aan onze winactie! Check de kalender op de website om te zien wanneer hij bij jou in de buurt is!
Vertel ons voor welke show jij graag 2 kaarten zou willen winnen en wie weet beleef jij binnenkort een avond vol muziek, humor en entertainment met Joël Borelli.

Hoe doe je mee?

Laat je gegevens hieronder achter, laat ons weten op welke datum jij graag naar de show wilt!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Gamechangers

Delen