100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

LEZEN: Operatie voor Monique Westenberg na auto-ongeluk

Voor iets wat al jaren geleden is gebeurd, gaat Monique nu onder het mes. Zij heeft er al jaren zoveel last van.

Monique Westenberg

Veel mensen zullen haar herkennen als de partner van André Hazes, maar Monique Westenberg is ook geliefd door haar eigen kracht en veerkracht. Na vele pieken en dalen zijn Monique en André tóch weer samen en proberen ze er het beste van te maken. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun zoon Dre. Samen als gezin zijn zij hartstikke gelukkig.

Auto-ongeluk

Jaren geleden heeft Monique een auto-ongeluk gehad en daardoor heeft zij littekens op haar neus. In de nieuwste Weekend vertelde Monique: Ik kreeg gisteren (tijdens een Q&A op Instagram) veel vragen over hoe ik aan de littekens op mijn neus kom. Ik had een filmpje opgenomen zonder filter, en waarschijnlijk zie je ze dan wat beter. Ook zat ik in de zon.’ In diezelfde Q&A vertelt Monique dat deze littekens er allang zitten. ‘Ik heb ongeveer veertien jaar geleden een auto-ongeluk gehad. Ik stapte net bij iemand in, had mijn gordel nog niet om en… boem! Mijn neus verbrijzeld en glas in mijn gezicht. Dus vandaar die littekens, en mijn neus is ook scheef. Dat valt niet heel erg op, maar daardoor kan ik niet goed ademen.’

Operatie

Monique legt uit dat er na al die jaren eindelijk iets aan haar neus wordt gedaan. ‘Veertien jaar later, en ik heb me er eindelijk toe durven zetten. Mijn neus gaat geopereerd worden. Dan wordt het van binnen allemaal weer opengemaakt en wat rechter gezet.’ Monique hoopt dat zij na de operatie weer normaal kan ademhalen. ‘Ik heb er echt veel last van. Ik moet altijd snel hyperventileren, de douche moet altijd open en lang zoenen gaat niet, want ik heb snel last van mijn ademhaling.’ Wat vervelend zeg. Hopelijk gaat dit allemaal beter na de operatie!

Bron en Beeld: Weekend en Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

VIDEO: Monique Westenberg volledig in shock door verrassing André Hazes
VIDEO: Monique Westenberg volledig in shock door verrassing André Hazes
Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: 'Kankervrij!!!!!'
Monique Westenberg deelt geweldig nieuws: ‘Kankervrij!!!!!’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg