100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Stralende Monique Smit poseert met babybuik: ‘Super dankbaar’

Monique Smit had gisteravond even een emotioneel momentje en daar schrijft zij over. De foto die zij deelt, is echt prachtig!

Monique Smit

Monique Smit is een naam die direct een glimlach op het gezicht van velen tovert. Met haar aanstekelijke lach en vele talenten is ze een graag geziene BN’er. Monique is een zeer veelzijdige entertainer die moeiteloos een feesttent op zijn kop zet, terwijl ze met hetzelfde gemak de voetjes van talloze kleine kindjes van de grond krijgt. Never a dull moment met Monique!

Monique is een hele trotse partner van Martijn en moeder van drie kinderen: Noah, Luca en Lovi.

Babybuik

Inmiddels is Monique alweer een jaar moeder van drie kinderen en daarom blikt zij even terug op de laatste dagen als moeder van twee. Zij deelt een prachtige foto van zichzelf met een gigantische babybuik. Zij schrijft emotioneel:

Ik lig wakker, emo momentje…
Ons meisje gewoon bijna 1. Maar hoe dan?
Ik heb het idee dat er echt nog lang geen jaar voorbij is.
Dus toch.. alle clichés zijn waar.. Zo blij dat ik behoorlijk last-minute deze shoot nog heb gedaan.
Ik wist dat dit mijn laatste zwangerschap zou zijn en daarom heb ik het denk ik ook veel bewuster beleef. Dit gevoel, een mensje in je mogen dragen.. het hartje horen kloppen bij de echo’s, iedere keer weer spannend. Koprollen zien maken en duimen in de buik, voelen dat ze de hik hebben ☺️ Oh oh wat kan ik dit wel eens missen. Van de eerste “plopjes” tot de laatste karate trappen die serieus echt pijn doen. Ondanks m’n ellendige misselijkheid met ziekenhuisbezoekjes en medicijnen vond ik zwanger zijn zo fijn, misschien dat ik er daarom wel 3 hele vlotte bevallingen voor terug heb gekregen. Vol trots heb ik er van genoten, super dankbaar dat ik dit 3x mee heb mogen maken.

Wat een práchtig kiekje!

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

SMELT: Monique en Lovi poseren in matching outfits
SMELT: Monique en Lovi poseren in matching outfits
SMELT: Monique Smit viert 1e verjaardag Lovi met de liefste foto's óóit
SMELT: Monique Smit viert 1e verjaardag Lovi met de liefste foto’s óóit
Lees alle artikelen over Monique Smit