100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

Smelt weg bij de liefste foto OOIT van Nienke Plas’ dochtertje

Nienke Plas deelt een foto van haar dochtertje Harley, en deze maakt jou weekend weer hélemaal compleet!

Nienke Plas

Nienke Plas, iedereen kent haar ondertussen wel. Nienke is niet alleen zangeres, presentatrice en YouTube-ster, maar ook ontzettend grappig! Wekelijks deelt ze via haar vlogs een kijkje in haar dagelijks leven met haar volgers en deelt ook regelmatig foto’s en video’s op andere social media kanalen. Wie haar volgt en haar social media in de gaten houdt, weet dat dit altijd weer genieten is. Samen met haar man, Resley Stjeward, heeft Nienke drie prachtige, maar ook ondeugende kinderen: Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley. Samen vormen zij een ontzettend leuk en gelukkig gezin!

Dochtertje Harley

Eind 2022 beviel Nienke van haar jongste dochtertje Harley. Het gezin was dolgelukkig samen, maar dit geluk werd al vrij snel onderbroken door slecht nieuws… Kort na de geboorte van Harley bleek dat zij een aangeboren hartafwijking heeft. Een spoedoperatie volgde snel, net als een ontzettend spannende tijd voor Nienke en haar gezin. Het was een bizarre periode voor het hen allemaal, maar Harley bewees maar weer een echt strijdertje te zijn en krabbelde langzaam maar zeker op. Gelukkig gaat nu alles goed met Harley en zien we regelmatig leuke foto’s van haar voorbijkomen op social media. Daar worden wij het aller vrolijkste van!

Ook vorige week deelde Nienke weer een ontzettend leuke, maar ondeugende foto van dochtertje Harley. Dat zij ook echt ondeugend is, blijkt uit de tekst die Nienke onder de foto schrijft. “Ik wens mezelf, haar vader en broers gewoon heel veel succes, sterkte en kracht toe wanneer ze een tiener wordt. Oké doei.” zijn de woorden van Nienke over haar jongste. Ook wij wensen het gezin van Nienke heel veel succes, haha, maar van deze foto smelt toch iedereen?!

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

DANKBAAR: Nienke Plas en Resley Stjeward delen mooi nieuws
DANKBAAR: Nienke Plas en Resley Stjeward delen mooi nieuws
Nienke Plas: 'Ik zie mezelf weleens terug op tv en dan denk ik: tandje terug.'
Nienke Plas: ‘Ik zie mezelf weleens terug op tv en dan denk ik: tandje terug.’
Lees alle artikelen over Nienke Plas