LEZEN: Vindt Igone de Jongh na heftige breuk de liefde in Volendam?
Zie ook:
Delen

LEZEN: Vindt Igone de Jongh na heftige breuk de liefde in Volendam?

Igone is inmiddels een hele tijd vrijgezel en zij staat weer open voor een nieuwe liefde. Het liefst iemand uit Volendam.

Igone de Jongh

Igone de Jongh is een Nederlandse balletdanseres. Zij is jaren met Thijs Römer samen geweest en in 2019 stapten het stel zelfs in het huwelijksbootje. Begin vorig jaar maakten Thijs en Igone bekend te gaan scheiden van elkaar. Samen kreeg het stel geen kinderen, maar Igone kreeg uit een eerdere relatie wel een zoontje, Hugo en Thijs kreeg samen met Katja Schuurman een dochter, Sammie.

Pijn en verdriet

Vorig jaar kwam naar buiten dat Igone en Thijs van elkaar gingen scheiden en sindsdien gaat Igone als vrijgezel door het leven. Nog steeds voelt Igone veel pijn. ‘Ik heb verschrikkelijk veel verdriet gevoeld. Afscheid nemen van een relatie en het verdriet dat daaruit voortkomt, gaat in golven’, vertelde zij aan BeauMonde. Of Igone en Thijs nu contact met elkaar hebben, wil zij niet zeggen. Wel zegt zij: ‘Ik denk dat we het zo goed mogelijk gedaan hebben en dat is het beste wat je kunt doen, denk ik. Zoals het nu gaat, is het goed en vredig.’

Liefde in Volendam

Igone geniet momenteel van de tijd met haar zoontje, maar toch staat zij ook open voor een nieuwe liefde. Deze hoopt zij dan ook in Volendam te vinden. ‘Als ik het gezellig wil hebben, ga ik naar de kroeg in Volendam. Daar zijn bijzonder veel leuke mannen. Ik ben echt dol op Volendammers’, aldus Igone.

Wij zullen Igone dan ook niet zo snel vinden op een datingsite. ‘Ik ben ouderwets, het liefst zou ik door iemand versierd willen worden in de kroeg of in de supermarkt. Als er iemand op mijn pad komt, dan sta ik daarvoor open, maar ik houd er rekening mee dat ik misschien alleen blijf. Iemand moet van goeden huize komen, wil ik iets met hem beginnen. Het leven is al kort, dus als je in iets nieuws stapt, moet je dat volledig doen.’

Bron: Groot-Waterland.nl en BeauMonde en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Igone de Jongh

OOH LA LA: Igone de Jongh showt sixpack in bikini
OOH LA LA: Igone de Jongh showt sixpack in bikini
Hartsvriendinnen Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren bijzondere dag samen
Hartsvriendinnen Katja Schuurman en Igone de Jongh vieren bijzondere dag samen
Lees alle artikelen over Igone de Jongh