100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

Victoria Verstappen showt postpartum body in sportkleding

Victoria ziet er ongelooflijk goed uit, maar zij wil zichzelf nog beter voelen en daarom is zij aan het sporten geslagen...

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Victoria is al jaren samen met haar grote liefde, Tom Heuts. Met hem kreeg zij drie kinderen: Luka, Lio en Hailey.

Postpartum body

Een paar maanden geleden beviel Victoria van haar derde kindje, Hailey. Sindsdien zit zij op een wolk en van sporten is het nog niet gekomen. Nu deelde Victoria een foto van zichzelf in de spiegel en daarop showt zij haar lichaam een paar maanden na de bevalling. ‘Sinds twee weken weer begonnen met gezond eten & sporten. Ik vind het altijd zo’n grote stap om weer te beginnen, maar eenmaal ik bezig ben, vind ik het echt heerlijk. Nog 9 kilo tot m’n oude gewicht’, schrijft zij. Wij vinden Victoria er nu ook al fantastisch uitzien, maar zij is heel goed bezig!

100%NL Magazine Victoria Verstappen

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Victoria Verstappen

SMELT: Victoria Verstappen deelt schitterende strandfoto's met dochtertje
SMELT: Victoria Verstappen deelt schitterende strandfoto’s met dochtertje
HUH: Zoontje Victoria Verstappen en oom Max zijn als 2 druppels water
HUH: Zoontje Victoria Verstappen en oom Max zijn als 2 druppels water
Lees alle artikelen over Victoria Verstappen