100%NL Magazine Giel Beelen
Zie ook:
Delen

AAWH: Giel Beelen overspoeld met lieve reacties op video van dochtertje

Giel is verliefd op twee vrouwen in zijn leven: zijn vrouw en dochter. Deze video van zijn dochtertje is weer hartverwarmend...

Giel Beelen

Giel Beelen kennen de meeste mensen als Nederlande radio-dj en presentator van BNNVARA op NPO Radio 2. Twee jaar geleden maakte hij bekend te stoppen met het maken van radio, want hij besloot de wereld rond te gaan reizen met zijn liefde. Samen hebben zij heel wat mooie landen gezien.

Giel is al een hele tijd samen met zijn partner, Floor Joustra. Geweldig om het stel zo gelukkig te zien samen. Met Floor kreeg Giel vorig jaar een dochter, Josephine.

Liefde

Al heel wat maanden mogen Giel en Floor genieten van hun lieve dochter en dat doen zij dan ook optimaal. Het gezin gaat er regelmatig samen op uit en Giel speelt graag een babyspelletje met zijn dochter. Eerder deze week deelde hij een mierzoete video van Josephine en daarbij schreef hij: ‘Een beetje liefde voor jou van Josephine.’ Er wordt massaal gereageerd onder dit lieve filmpje en dat begrijpen wij. Ook ons hart gaat sneller kloppen als wij dit zien. Wat is het toch een lieverd!

Bron en Beeld: Instagram Giel Beelen

Delen

Meer over Giel Beelen

AAWH: Giel Beelen deelt práchtige foto's van zwangere vrouw
AAWH: Giel Beelen deelt práchtige foto’s van zwangere vrouw
AAWH: Geniet mee met de eerste gezinsvakantie van Giel Beelen
AAWH: Geniet mee met de eerste gezinsvakantie van Giel Beelen
Lees alle artikelen over Giel Beelen