100%NL Magazine Jolo B.Nosy
Delen

Stijlvol en warm naar school? Dit zijn dé looks voor de koudere dagen!

Back to school outfits met B.Nosy. Brrr… de koude dagen staan weer voor de deur. En stiekem vinden wij dat helemaal niet zo heel erg! Tijd om de zomerkleren weer op te ruimen en plaats te maken voor warmere items! Met de B.Nosy winterjassen blijf je tijdens de koudere dagen lekker warm. Of ben je nog op zoek naar een toffe nieuwe look voor school? B.Nosy got it all.

Winterjassen

De wintercollectie zit weer vol met te gekke winterjassen. Ze hebben een hoop reversible styles! Dat betekent twee gave looks, in een jas! De keuze is reuze! Zilveren met roze kant of een rode met panterkant? Ook voor de jongens hebben ze weer te gekke reversible jassen. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de toffe accesoires, zo maak je jouw winterlook helemaal af met bijpassende mutsen en sjaals! Je bekijkt de winterjassen hier.

Nieuwe outfits

Naast de winterjassen hebben ze natuurlijk ook weer te gekke nieuwe collecties. B.Gleeful, B.Pop, B.Electric noem het maar op! Van roze pailetten glitterrokken, paarse printjurkjes en truien in alle kleuren en zachte furry gilets! De girls kunnen weer stralend het schoolplein op.

100%NL Magazine Jolo B.Nosy

Ook de boys kunnen weer een coole look aan. Van toffe blouses, vesten, truien en jeans! Met de thema’s B.Upbeat, B.Danger en B.All Smiles kun je buiten spelen en de show stelen op school.

100%NL Magazine Jolo B.Nosy

Ook de kleintjes kunnen matchen! Zowel voor jongens, als meisjes zijn er te gekke matchende items in de maten 74 t-m 92.

Je shopt alle nieuwe items van B.Nosy wintercollectie hier! En het leukste van alles? Er komt nog meer leuks aan! Op dinsdag 24 september komt de laatste drop online!

100%NL Magazine Jolo B.Nosy

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jolo

Delen