100%NL Magazine Miljuschka Witzenhausen
Zie ook:
Delen

WAUW: Meegenieten met de bijzondere gezinsvakantie van Miljuschka

Het 'normale leven' is weer begonnen en de zomer lijkt nu echt voorbij te zijn. Daarom blikt Miljuschka terug op haar fantastische gezinsvakantie.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige en charismatische persoonlijkheden in de Nederlandse media. Met een rijke carrière die varieert van acteren tot koken, heeft Miljuschka zichzelf gevestigd als een ware culinaire koningin van Nederland. Haar gerechten, zowel verrukkelijk als toegankelijk, hebben de harten en magen van het publiek over het hele land veroverd.

Jaren geleden besloten Miljuschka en haar vorige partner, waarmee zij twee kinderen kreeg, van elkaar te scheiden. Inmiddels is Miljuschka al jaren gelukkig met Philip van Ierschot.

Vakantiekiekjes

Het wordt weer kouder, de herfst gaat beginnen en dat betekent dat wij de zomer nu echt achter ons laten. Miljuschka heeft zin in de periode die komen gaat, maar zij kijkt ook met veel vreugde terug op de zomervakantie. Op Instagram deelt zij een hele reeks prachtige vakantiefoto’s en het zag er echt jaloersmakend en geweldig uit. ‘Griekenland en Italië waren heerlijk. Maar het mooiste van alles was de tijd met de mensen waarvan ik hou’, schrijft zij. Deze vakanties hadden alles waar Miljuschka blij van wordt: zon, zee, cultuur, lekker eten en goed gezelschap. Een bijzondere herinnering voor altijd.

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen.

Delen

Meer over Miljuschka

WAUW: Meegenieten met de bijzondere gezinsvakantie van Miljuschka
WAUW: Meegenieten met de bijzondere gezinsvakantie van Miljuschka
ZIEN: Miljuschka getrouwd met haar grote liefde Philip
ZIEN: Miljuschka getrouwd met haar grote liefde Philip
Zoon van Miljuschka Witzenhausen belandt in het ziekenhuis: 'Wachten geblazen'
Zoon van Miljuschka Witzenhausen belandt in het ziekenhuis: ‘Wachten geblazen’
Lees alle artikelen over Miljuschka