100%NL Magazine Els
Zie ook:
Delen

Tienduizenden likes voor B&B Vol Liefde-Els na bezoek aan Leco van Zadelhoff

Dat Leco een geweldige stylist en visagist is, heeft hij weer bewezen. Hij heeft Els nog knapper weten te maken en daar deelt hij foto's van.

Els

Één van de charmante dames die het hart van B&B-eigenaar Robert Jan wilde veroveren dit jaar in het programma B&B Vol Liefde, was de charmante Els. Vanaf moment één dat Els het landhuis van Robert Jan instapte was ze gelijk een publiekslieveling. Niet alleen door haar prachtige verschijning en lief karakter, maar ook om haar grappige uitspraken. ‘Who Els?’ is een uitspraak die zeker is blijven plakken. Helaas stopte haar avontuur eerder dan gedacht. Robert Jan en Els zijn dan ook niet meer samen.

Nieuwe look

Els is na haar deelname aan B&B Vol Liefde een bekende Nederlander geworden. Zij heeft bijna 200.000 volgers op Instagram en is dagelijks te zien op televisie of social media.

Gisteren zat zij bij stylist Leco van Zadelhoff in de stoel en hij maakte haar nog knapper dan dat zij al is. Leco deelt een reeks prachtige foto’s met Els en hij schrijft: ‘Glamming de leuke lieve Els… @whoels.els vanaf dag 1 in mijn hart! Glam blond met lecolook makeup (lekker aangezette ogen en lichte gekleurde mond) en een wimper mag natuurlijk ook niet ontbreken! Lekker lookje voor de donderdag middag. En heel veel lachen.. en dat maakt nog knapper! Tot snel lieve Els!’ BN’ers en andere mensen liken en reageren massaal. Wij begrijpen het, want Els is onwijs knap!

Bron en Beeld: Instagram Leco van Zadelhoff

Delen

Meer over Leco van Zadelhoff

ZIEN: Leco van Zadelhoff geeft dochter complete make-over
ZIEN: Leco van Zadelhoff geeft dochter complete make-over
Leco deelt foto van knappe dochter en wordt overladen met complimenten
Leco deelt foto van knappe dochter en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Leco van Zadelhoff