shelly sterk banner
Zie ook:
Delen

AAWH: Shelly Sterk laat alle harten smelten met fotoreeks van jongste zoontje

Shelly geniet onwijs van het feit dat zij nu moeder is van twee zoontjes, die ook nog eens heel veel op elkaar lijken. Zij deelde weer een genietmomentje...

Shelly Sterk

Shelly Sterk kennen we als de blonde, goedlachse presentatrice. Ze is gelukkig getrouwd met haar grote liefde Mark. In 2019 werden Shelly en Mark voor het eerst ouders van een zoon, Jake. Hij is al jaren het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereens hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst. Sinds kort is er nog iemand die iedereens hart sneller laat kloppen, want Shelly beviel eerder dit jaar van haar tweede zoontje, Jess.

Wegsmelten

Momenteel geniet Shelly van een paar heerlijke dagen in Spanje met haar man en twee zoontjes. Jess is net zo lief en vrolijk als zijn grote broer, dus ook hij is altijd in voor wat selfies met zijn moeder. Op Instagram deelde Shelly nu een reeks mierzoete kiekjes met Jess en onze harten gaan er gelijk sneller van kloppen. Jess lacht zo vriendelijk naar de camera. Van dit koppie krijg je toch nooit genoeg?

Benieuwd naar de fotoreeks? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Instagram Shelly Sterk

Delen

Meer over Shelly Sterk

FOTO: Shelly Sterk in tranen om oudste zoon
FOTO: Shelly Sterk in tranen om oudste zoon
VIDEO: Heel mooi nieuws voor Shelly Sterk en Mark
VIDEO: Heel mooi nieuws voor Shelly Sterk en Mark
Lees alle artikelen over Shelly Sterk