ZIEN: Jan Kooijman schokt met doorzichtig pak op de rode loper!
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jan Kooijman schokt met doorzichtig pak op de rode loper!

Tijdens de feestelijke première van de musical Moulin Rouge verscheen Jan Kooijman samen met zijn vriendin Henna op de rode loper. Jan had alle ogen op zich gericht, want hij verscheen in een doorzichtig pak!

Jan Kooijman

Jan Kooijman is bekend als Nederlands presentator, acteur én danser. Hij werd bekend door zijn rol in de soap Goede tijden, slechte tijden. Inmiddels liggen zijn ‘soap-jaren’ alweer ver achter hem en heeft hij meegedaan aan talloze programma’s. Zo zagen we hem als jurylid bij So You Think You Can Dance, deed hij mee aan Wie is de Mol en speelde hij ook mee in verschillende films.

Gezin

Al meer dan twintig jaar vormt Jan een hecht setje met zijn vriendin Henna. De twee zijn samen ook nog eens de trotse ouders van twee prachtige dochters: Logan en Ava.

Doorzichtig pak

Natuurlijk was topfotograaf Edwin Smulders ook weer van de partij. Want waar iets gevierd wordt, daar is Edwin! Zo ook tijdens de feestelijke première van de musical Moulin Rouge. Heel bekend Nederland kwam af op dit spektakel en trok alles uit de kast om zo mooi mogelijk op de rode loper te verschijnen.

Op de Instagramstory van Edwin Smulders zien we heel veel BN’ers voorbij komen, zo ook Jan Kooijman. Hij straalde met zijn vriendin Henna op de rode loper. En vooral Jan viel op, want hij droeg een doorschijnend, kanten pak. WAUW! Hoewel zijn outfit een tikkie gewaagd is, zag hij er waanzinnig uit. Want eerlijk is eerlijk: Jan kan het hebben!

Het is niet de eerste keer dat Jan zijn volgers laat kwijlen met een gewaagde outfit-keuze. Een poosje geleden waren al zijn volgers nog in shock om zijn gigantische billen! En dan bedoelen we dat natuurlijk op een goede manier. 😉 Benieuwd naar de billen van Jan Kooijman? Die zie je hier! (Graag gedaan 😉 )

eigendom beelden: Edwin Smulders/Instagram

Bron en Beeld: Instagram Edwin Smulders

Delen

Meer over Jan Kooijman

WHAT? Jan Kooijman shockeert volgers met nieuwe look
WHAT? Jan Kooijman shockeert volgers met nieuwe look
FOTO: Volgers in shock om gigantische billen Jan Kooijman
FOTO: Volgers in shock om gigantische billen Jan Kooijman
Lees alle artikelen over Jan Kooijman