100%NL Magazine Patty Brard pony
Zie ook:
Delen

VIDEO: Dochter Patty Brard getrouwd!

Priscilla Nasi, de dochter van Patty Brard, is het afgelopen weekend getrouwd. Ze zag er waanzinnig uit!

Patty Brard

Patty kennen we allemaal wel als goedlachse en supergezellige tv-persoonlijkheid. Maar jullie wisten waarschijnlijk niet dat Patty helemaal geen Patty heet. De echte naam van Patty is namelijk Petula Louise Brard. Die zag je waarschijnlijk niet aankomen! Ze vond de naam Petula vreselijk en heeft er later Patty van gemaakt. De ouders van Patty hebben haar vernoemd naar de Engelse zangeres Petula Clark.

Dochter

Na jaren geen contact te hebben gehad met haar dochter, liet Patty in 2020 weten dat het contact met haar dochter Priscilla hersteld is. “We hebben elkaar teruggezien, vastgehouden en urenlang gesproken”, vertelt Patty aan ‘Privé’. Dit was jarenlang Patty’s grootste wens. Dit schreef zij ook in haar biografie. Alhoewel het nu goed zit heeft Patty wel moeite met de afstand tussen haar en haar dochter.

Getrouwd

Het afgelopen weekend was het zover, Priscilla is getrouwd! Ze stapte in het huwelijksbootje met haar grote liefde Kevin van Ree. Aan de beelden op Instagram te zien is dat Priscilla er waanzinnig uitzag. Ze was echt een stralende en tijdloze bruid!

‘Zo trots op ons meisje!’

Op Instagram delen veel mensen de mooiste beelden. Natuurlijk deelt Patty Brard een prachtige foto van haar mooie dochter, maar ook Gerard Joling deelde een waanzinnige video. Patty was niet alleen de moeder van de bruid, maar had daarnaast nog een speciale rol: ze was BABS. Hoe bijzonder dat je als moeder je eigen dochter mag trouwen!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Patty Brard

Patty Brard maakt volgers aan het lachen met nieuw kapsel
Patty Brard maakt volgers aan het lachen met nieuw kapsel
VA VA VOOM: Patty Brard deelt foto in zwemkleding en straalt enorm
VA VA VOOM: Patty Brard deelt foto in zwemkleding en straalt enorm
Lees alle artikelen over Patty Brard