100%NL Magazine Drielingmoeder Tatiana
Delen

Drielingmoeder Tatiana over zieke dochter Hope: ‘Hier is geen oplossing voor, behalve er doorheen gaan.’

Op Instagram deelt drielingmoeder Tatiana een update over haar zieke dochter Hope.

Drielingmoeder Tatiana

In het veelbekeken programma ‘Meer dan Verwacht’ wist alleenstaande moeder Tatiana samen met haar drieling Hope, Faith en Charity, de kijkers volledig te raken. Haar vermogen om zonder hulp haar drie dochters op te voeden, met liefde en vastberadenheid, liet niemand onberoerd. Het was haar rustige houding en praktische instelling die ervoor zorgden dat ze meteen de harten van het publiek stal, waardoor Tatiana al snel uitgroeide tot een favoriet in de show.

Hope

Tatiana’s dochter Hope is al een tijdje ziek en heeft al een paar dagen ziekenhuis achter de rug. Omdat Tatiana op Instagram ruim 123 duizend volgers heeft, en daarmee en ware influencer is, krijgt ze vaak de vraag hoe het nu met Hope gaat. Iedereen leeft met haar mee.

‘Er doorheen gaan’

‘Van onze leuke avonturen gaan we naar onderzoeken’, zo begint Tatiana op Instagram haar update. ‘Afgelopen dagen zijn we echt zoekende geweest hoe we jou konden laten eten en drinken. Dit deed je niet meer , we hebben alles onderzocht om te kijken waarom je dat niet deed. Er is geen reden voor behalve dat je veel last hebt van slijm en hoesten , dit heeft ook een oorzaak. Helaas heb jij en waarschijnlijk wij ook kinkhoest opgepakt en heb je daar al weken last van!’ Gelukkig voor Tatiana en voor Hope weten ze nu hoe ze Hope weer beter kunnen maken. ‘Het is dus te verklaren waarom je overdag beter gaat , iniedergeval als je eet en drinkt want dat doe je te weinig waardoor je minder sterk bent en dus ook overdag meer moeite hebt. Tijdens het slapen zakt je saturatie dus dat geeft aan hoe sterk je bent overdag om het wel hoger te houden alleen kost jou dit veel energie en zonder een energie bron word dit slechter.’

En zoals Tatiana altijd is, blijft ze ondanks alles positief. ‘Om uit het ziekenhuis te komen zal je sterk genoeg moeten zijn om je saturatie op pijl te houden en als je thuis bent zal dit niet zomaar over zijn. Mama red zich ook prima behalve dat ik af en toe als een zeehond klink snachts.’

Hopelijk gaat het binnenkort snel een stuk beter met de kleine Hope, zodat Tatiana ook weer wat rust krijgt. We wensen jou heel veel beterschap Hope!

Bron en Beeld: Instagram Tatiana

Delen