100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

ZIEN: Emma Heesters laat grootste droom van jarige bonusdochter uitkomen!

Noli, de bonusdochter van Emma Heesters, vierde haar verjaardag. Emma liet haar grootste droom uitkomen!

Emma Heesters

Emma Heesters, een combinatie van schoonheid, talent en charme. Haar carrière begon op YouTube, maar al snel brak ze door toen ze deelnam aan Beste Zangers, en sindsdien is haar succes niet meer te stoppen. Inmiddels is Emma uitgegroeid tot een van de meest gestreamde artiesten van Nederland, met een enorme schare fans, zelfs in India! Dat is toch wel bijzonder te noemen.

Privé gaat het ook voor de wind. Emma is al lange tijd dolgelukkig met haar grote liefde, Wesley Hoedt. Na een korte breuk een paar jaar geleden, heeft het stel elkaar weer helemaal gevonden.

Een tijdje geleden kwam er een leuk, maar tegelijkertijd ook een heftig nieuwtje naar buiten over Wesley. Waar dat over ging? Dat lees je hier.

Grootste droom van bonusdochter

Het afgelopen weekend was het groot feest, want Noli vierde alweer haar 8e verjaardag. Noli is de dochter van Wesley uit een eerdere relatie. Emma is dus bonusmama en neemt die taak uiterst serieus!

Op Instagram schrijft Emma: ‘Dit weekend vieren we haar 8e verjaardag. Toen ik vroeg wat ze het liefst samen doet, was een van haar antwoorden: fotoshooten! Dus heb ik meteen een shoot geboekt bij Priscilla Wolf Photography.’ Wat een superlief gebaar van Emma, om Noli’s grootste droom in vervulling te laten gaan! Niet alleen Noli genoot met volle teugen van de dag, ook Emma vond het waanzinnig. ‘Ik vind het heerlijk om haar te zien lachen terwijl ze voor de camera staat, haar eigen poses verzint en denk eerlijk gezegd dat ze model zou kunnen zijn. Ik ben trots op onze band!’

Wat ontzettend fijn voor Noli, dat ze zo’n goede band heeft met Emma. Ben je benieuwd geworden naar de foto’s? Die zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

Bijzonder nieuws voor Emma Heesters en Wesley Hoedt
Bijzonder nieuws voor Emma Heesters en Wesley Hoedt
OOH LA LA: Emma Heesters laat haar miljoenen volgers blozen met bikinifoto's
OOH LA LA: Emma Heesters laat haar miljoenen volgers blozen met bikinifoto’s
Lees alle artikelen over Emma Heesters