100%NL Magazine hannah
Delen

Zó behoud je een mooi decolleté!

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: verticale rimpels in het decolleté. Er komt een dag dat je wakker wordt, in de spiegel kijkt en ineens ziet dat er lichte vouwtjes als een fontein tussen je borsten vandaan uitwaaieren. In onze cultuur wordt het decolleté beschouwd als een teken van vrouwelijkheid en sexappeal, dus je wilt natuurlijk wel zo lang mogelijk een mooi decolleté behouden!

Weg met die slaaprimpels

De primaire oorzaak van rimpels in je decolleté is de onvermijdelijke huidveroudering. Als de huid minder elastisch wordt, zal deze op een gegeven moment niet meer herstellen van de vouwen die er gedurende de nacht inkomen. Daar heb je dan ook meteen de belangrijkste veroorzaker van deze rimpels. De meeste mensen slapen op hun zij en door het gewicht van de bovenste borst ontstaan er vouwen in de huid. Waar dit in het begin nog wel bijtrekt, gebeurt dit op een dag helaas niet meer. En wat dacht je van de zomermaanden? Lange dagen in de zon en zwemmen in zout zeewater of zwembad vol chloor kunnen de huid flink uitdrogen. Dat geldt ook voor je decolleté! Dit maakt de huid kwetsbaar en kan zorgen voor vroegtijdige huidveroudering, jeuk en bovenal droogte en schilfers. Allesbehalve een fraai plaatje dus.

Huidverbetering stopt niet bij je kin

Je kunt deze “slaaprimpels” thuis effectief bestrijden door zelf de huid te verzorgen en te masseren. Huidverbetering stopt niet bij je kin. De hals en zeker het decolleté zijn vaak ondergeschoven kindjes. Geheel onterecht! Wat een absolute must do voor je decolleté is scrubben. Niet met een “standaard” scrub, maar met een Scrub Plus! Deze scrub van hannah is uniek in haar soort, want naast dat je je decolleté (en überhaupt je lichaamshuid) kunt ontdoen van dode huidcellen activeer je tegelijkertijd ook krachtig de doorbloeding van je huid. Het bevat Silica als actieve scrubwerkstof. Het eveneens toegevoegde hyaluronzuur is een van nature aanwezige substantie van het bindweefsel, dat een sterk waterbindend vermogen heeft. Deze werkstof heeft een tonifiërende, regenererende en intensief vochtregulerende werking op de lichaamshuid. De toevoeging van Methyl Nicotinaat stimuleert de doorbloeding op een krachtige wijze en zorgt ervoor dat de huid zich sneller en beter herstelt. Het houdt je huid lekker actief en zorgt dat de werkstoffen uit je crème beter worden opgenomen.

100%NL Magazine hannah

Huid is huid

Breng ook altijd crème of olie op je hals én decolleté aan en masseer dit stevig in. Een aparte decolletécrème is niet nodig. Huid is huid, dus als je “gezichtscrème” ingrediënten bevat om huidveroudering te bestrijden of uit te stellen is deze ook prima geschikt voor je decolleté. Met name crèmes die vitamine C en E (die elkaar versterken) bevatten, zijn werkzaam bij de aanmaak van collageen en dus een stevige, gladde huid.

Van top tot teen

Geef je decolleté extra aandacht met een voedende olie zoals de Body Oil van hannah. Deze geeft een weldadig ontspannend effect, biedt een preventieve bescherming tegen huidveroudering en laat je decolleté (en eigenlijk je hele lichaamshuid) gezond en glanzend voor de dag komen. Ook perfect als ultieme massageolie voor een streelzachte huid en multifunctioneel inzetbaar als of haar- en nagelolie. Dankzij de intens voedende macadamia- en arganolie zorgt de Body Oil voor een direct en comfortabel gevoel. Deze oliën zorgen samen voor versterking van het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid, werken intensief hydraterend, voedend en geeft verlichting bij (extreme) uitdroging. Hierdoor kan de weldadige ontspanning van een massage gecombineerd worden met een optimale behandeling van de (droge) huid. Kortom, huidverbetering van top tot teen!

100%NL Magazine hannah

Kleine moeite, groot effect

Laat ook regelmatig een bindweefselmassage bij een huidcoach doen om niet alleen je gezicht, maar ook je decolleté in vorm te houden. Niet alleen huidverbeterend, ook zeer ontspannend. Een goed verzorgd decolleté (en hals!) waaraan aandacht is besteed, geven je nu eenmaal die jeugdige uitstraling. Neem dit dus altijd mee in je dagelijkse verzorging. Kleine moeite, maar met een groot effect! Vind een huidcoach in de buurt via deze salon locator en check ook die leuke actie, waarbij je nu bij aanschaf van de Scrub Plus een Body Oil 45ml cadeau krijgt.

hannah.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met hannah

Delen