100%NL Magazine Vue
Delen

Dit vriendinnenuitje móét iedere vrouw een keer gedaan hebben!

Heb jij je vriendinnen ook al veel te lang niet gezien en hunker je naar wat qualitytime? Dan moet je dit uitje zeker een keer gedaan hebben. Dus, pak de agenda's erbij en prik een datum voor de Ladies Night van Vue!

Ladies Night bij Vue: deze films staan op het programma!

Tijdens de Ladies Night bij Vue draait het om meer dan film. Het gezelligste bioscoopuitje met je vriendinnen, zussen, dochters of collega’s is terug van weggeweest. Dit najaar staan er zelfs drie Ladies Nights op je te wachten.

Je wordt verwelkomd met een vrolijk drankje en een lekker hapje. Vervolgens staat de foyer vol kraampjes van lokale ondernemers om te shoppen voor het leven. In de zaal ga je lekker onderuit in de luxe stoelen van Vue, met een bak vers gepopte popcorn in de hand. Je gaat naar huis met een goedgevulde goodiebag, maar niet voordat je jezelf hebt ondergedompeld in een romantische, hilarische of herkenbare film. Deze films staan op de planning:

Op zoek naar de liefde tijdens Rokjesnacht

Ook klaar met dat oneindig swipen op die datingapps, die altijd uitlopen op teleurstelling? Roos dacht daar ook zo over en start een carrière menselijke matchmaker. Ze matcht hondentrimster Jenny aan de recent gescheiden Bob. En de door haar vader beschermde Eefje mag geloven aan de foute openingszinnen van Aldo. Op 2 oktober zie je of deze ‘perfecte dates’ een match made in heaven zijn.

100%NL Magazine Rokjesnacht

Met de P van Popcorn naar de Z van Zus

Elise Schaap en Bracha van Doesburgh spelen uit elkaar gegroeide zussen, die op roadtrip gaan om de as van hun vader uit te strooien. De reis naar de Spaanse costa zit vol hilarische conflicten. Of ze nader tot elkaar komen ontdek je bij Vue op woensdag 6 november.

100%NL Magazine Z van Zus

December wordt Schitterend

Zes vrouwen die allemaal te maken krijgen met idealen over zelfbeeld, schoonheid en verwachtingen vanuit de maatschappij: op 11 december is Schitterend de perfecte Ladies Night om het jaar mee af te sluiten. Holly Mae Brood, Annet Malherbe en Lies Visschedijk nemen je mee in een luchtig en herkenbaar verhaal.

Koop snel je tickets

Welk van deze films lijkt jou het leukst? Je hoeft niet te kiezen. Trommel je vriendinnen op en koop je tickets hier!

100%NL Magazine Vue

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vue

Delen