100%NL Magazine Marieke Elsinga
Delen

Marieke Elsinga hakt de knoop door en neemt afscheid

Het is tijd voor Marieke Elsinga om een nieuwe weg in te gaan. Marieke hakt na jaren een knoop door en neemt afscheid van haar vertrouwde woning in Amsterdam.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga veroverde de harten van het publiek toen ze als sidekick van Mattie & Wietze bij Qmusic op de radio verscheen. In 2018 lanceerde ze samen met Mattie Valk hun eigen ochtendshow: Mattie & Marieke. Maar Marieke is inmiddels veel meer dan een radiostem. Ze schitterde op televisie in onder andere Expeditie Robinson en maakte indruk als vast jurylid in I Can See Your Voice. Wat Marieke ook doet, ze doet het altijd met volle overtuiging en dat maakt haar zo leuk!

Gezin

Samen met haar grote liefde Sander is Marieke de trotse moeder van twee prachtige kinderen: zoon Jip en dochter Noa. Noa is nog maar een paar weken oud, maar ze heeft al snel de harten van het hele gezin gestolen. Grote broer Jip is dolblij met zijn kleine zusje, en het gezin geniet volop van deze bijzondere tijd samen.

Een paar weken geleden deelde Marieke nog een hartverwarmende gezinsfoto met haar kinderen. Die zie je hier!

Afscheid

Na jaren heel gelukkig te zijn geweest in haar woning in Amsterdam heeft ze na jaren de knoop doorgehakt en haar stulpje op de markt gezet. Marieke neemt afscheid van haar woning en gaat verhuizen! Waarheen, dat is nog niet bekend.

Op de website van BekendeBuren is te zien dat Marieke haar dubbele bovenhuis te koop heeft gezet voor de prijs van 1.485.000 euro.

Marieke woont alweer heel wat jaren samen met Sander in de woning. We kunnen ons goed voorstellen dat het een lastige keuze is om haar woning te koop te zetten, aangezien dit de woning is waar Marieke en Sander samen een gezinnetje werden van 4. We wensen hen heel veel succes met de verkoop!

Beeld: Instagram, Bron: Bekendeburen

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Binnenkijken in het miljoenen bovenhuis van Marieke Elsinga!
Binnenkijken in het miljoenen bovenhuis van Marieke Elsinga!
Marieke Elsinga bezorgt volgers rode oortjes in galajurk met diepe decolleté
Marieke Elsinga bezorgt volgers rode oortjes in galajurk met diepe decolleté
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga