100%NL Magazine Kabouter Plop
Delen

ZIEN: Zó ziet Kabouter Plop er vandaag de dag uit!

Plopperdeplopperdeplop! Benieuwd hoe de lieve Kabouter Plop er vandaag de dag uitziet? Dat zie je hier!

Kabouter Plop

Wie is er niet opgegroeid met het vrolijke deuntje van Kabouter Plop? Dit iconische kinderprogramma, afkomstig uit België, heeft al sinds de jaren ’90 de harten van jong en oud veroverd.

In de Melkherberg, diep in het kabouterbos, beleeft Kabouter Plop samen met zijn vrienden Lui, Klus en Kwebbel (en later ook Smal en Smul) de meest grappige en bijzondere avonturen. Met zijn beroemde plopkoek en zijn rode kaboutermuts heeft Kabouter Plop een plek veroverd in de kindertijd van velen. Nog steeds zorgt het programma voor veel nostalgie en vrolijke gezichten bij de nieuwe generatie kijkers.

Hoe ziet Kabouter Plop er vandaag de dag uit?

Walter de Donder is zonder twijfel één van de meest geliefde acteurs uit de wereld van kindertelevisie. Hij stal de harten als Kabouter Plop. Maar Walter is veel meer dan alleen Kabouter Plop. Hij schitterde ook als burgemeester in het populaire programma Samson en Gert, waarmee hij nog meer bekendheid wierf.

Vandaag de dag is Walter 63 jaar oud en is hij nog steeds actief, óók als Kabouter Plop! Een blik op zijn Instagram leert ons dat hij het afgelopen jaar nog met zijn mede-kabouters op een Ploptournee is geweest. Wat geweldig om te zien! Wij zijn heel blij dat Walter en zijn collega’s dit nog steeds doen, want zij zijn toch echt de échte Plop-kabouters!

Bron en Beeld: Instagram Walter de Donder

Delen