Wentelteefje Food Places
Zie ook:
Delen

Recept van de week: wentelteefjes met ijs

Ook over dit recept is Lucia weer ontzettend enthousiast! Het is niet alleen een heerlijk ontbijtje, maar ook als toetje is het om je vingers bij af te likken.

Food Places

Food Places is een foodblog van de 24-jarige Lucia Veerman. Zij deelt dagelijks haar zelfbedachte en zelfgemaakte recepten met ruim 34.000 volgers op Instagram en ruim 17.000 op TikTok. Dat niet alleen: Lucia staat ook regelmatig met een BN’er in de keuken én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.

Wentelteefjes

Het perfecte zoete ontbijt en het perfecte dessert volgens Lucia: wentelteefjes met een bolletje ijs. Als het gezond zou zijn, zou Lucia het iedere dag twee keer eten. ‘Als wentelteefjes op de menukaart staat als dessert, bestel ik het áltijd, en het is mij nog nooit tegengevallen. Daarom wilde ik het zelf ook eens proberen en het was nog lekkerder dan ik had verwacht en gehoopt. 1 probleem: nu wil ik het écht iedere dag eten!’

Volgers reageerden massaal op dit nieuwe recept van Food Places. ‘H.E.A.V.E.N’, ‘Goddelijk’ en ‘Dit moet het lekkerste ooit zijn!’, waren een aantal reacties op Instagram. Dit recept valt dus weer goed in de smaak…

Benieuwd naar het recept? Klik dan op deze link. Benieuwd naar de overige recepten van Food Places? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Food Places

Delen