100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

TRIEST: Willeke Alberti legt werkzaamheden neer om droevige reden

Willeke heeft een heftig jaar achter de rug en daar heeft zij het nog altijd heel moeilijk mee. Nu wordt het haar allemaal even te veel.

Willeke Alberti

Willeke Alberti is de artiestennaam van Willy Verbrugge. Ze is bekend als Nederlands zangeres en actrice. Op 11-jarige leeftijd maakte Alberti al haar musical debuut bij de musical Duel om Barbara en in 1963 kwam haar eerste hit Spiegelbeeld uit. Vervolgens was de zangeres te zien in verschillende films en televisieprogramma’s als De kleine waarheid, Oom Ferdinand en de toverdrank en Goede tijden, slechte tijden. Ze was in 2016 te zien in De Beste Zangers van Nederland. Heel Nederland is gek op Willeke.

Het afgelopen jaar was misschien wel heftiger dan ooit voor Willeke. Zij moest eerst afscheid nemen van haar dochter, Daniëlle van ‘t Schip en daarna van haar broer, Tonny.

Werkzaamheden neerleggen

Willeke heeft het al een jaar lang heel moeilijk met deze twee grote verliezen. Zij probeert positief te blijven en staat dan ook regelmatig nog op het podium. Helaas zet zij daar voor nu een punt achter. Willeke heeft haar werkzaamheden allemaal neergelegd…

De zangeres zit er momenteel even helemaal doorheen en daarom neemt Willeke nu rust. ‘Het was voor Willeke een heel heftig jaar, dat heeft de nodige impact gehad en daarom is er geadviseerd aan Willeke om rust te nemen en de komende activiteiten af te zeggen’, aldus manager Carlijn de Vries in een persbericht.

Verschrikkelijk om te lezen dat het niet goed gaat met Willeke. Wij gunnen de zangeres haar nodige rust.

Bron en Beeld: Persbericht

Delen

Meer over Willeke Alberti

LEZEN: Zorgen om Willeke Alberti
LEZEN: Zorgen om Willeke Alberti
Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: 'Ik ben goed behandeld'
Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: ‘Ik ben goed behandeld’
Lees alle artikelen over Willeke Alberti