De perfecte match
Verrijk jij jouw koffiemomentje ook vaak met een stukje chocolade? Dat is niet gek, want koffie en chocolade gaan erg goed samen. De reden hiervoor is dat de productie van chocolade en koffie erg vergelijkbaar is. Beide komen van de zaden van tropische vruchten (cacaobonen en koffiebonen) uit dezelfde regio, worden bij de oorsprong gefermenteerd en gedroogd, en daarna zorgvuldig geroosterd om de unieke smaken in koffie en chocolade naar voren te brengen. Zoals Lindt meester chocolatier Thomas Schnetzler zou zeggen: “De combinatie van koffie en chocolade creëert een symfonie van smaken en een harmonieuze, complexe combinatie die je smaakpapillen zal verblijden.”
Ontdek heerlijke combinaties
Het chocolade assortiment van Lindt EXCELLENCE bevat verschillende cacaopercentages en toegevoegde ingrediënten die perfect gecombineerd kunnen worden met jouw dagelijkse kopje koffie. Samen met de Lindt meester chocolatiers zijn er verschillende combinaties gecreëerd om jouw koffie momentje te verrijken met de perfecte chocoladematch. Zo gaat de klassieke Lindt EXCELLENCE 70% cacao perfect samen met een dubbele espresso en is Lindt EXCELLENCE Orange Intense de beste combinatie samen met een latte macchiato.