Food Places
Zie ook:
Delen

Recept van de week: komkommer met Japanse tonijn

Op zoek naar een hapje die ongelooflijk lekker is, maar ook binnen enkele minuten op tafel staat? Lees dan snel verder...

Food Places

Food Places is een foodblog van de 24-jarige Lucia Veerman. Zij deelt dagelijks haar zelfbedachte en zelfgemaakte recepten met ruim 32.000 volgers op Instagram en ruim 14.000 op TikTok. Dat niet alleen: Lucia staat ook regelmatig met een BN’er in de keuken én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.

In 10 minuten op tafel

Lucia van Food Places maakt af en toe gerechten waar je de tijd voor moet nemen, maar zij probeert haar recepten vaak zo snel mogelijk op tafel te hebben. Dit hapje is er één die binnen 10 minuten op tafel staat en deze is door iedereen te maken, dus óók als je geen sterrenchef bent.

‘Ik maakte vorig jaar een hapje met komkommer, guacamole en gamba en die werd door iédereen nagemaakt. Om die reden maakte ik er nu een met tonijn en deze was zó lekker. In 1 week heb ik ‘m zelfs meerdere keren gemaakt en ik kreeg zoveel complimentjes van familie en vrienden. Dit is nu al een hit. Echt heel leuk om te zien en te horen’, vertelt Lucia.

Benieuwd naar dit recept? Klik dan op deze link. Benieuwd naar meer recepten van Food Places? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Food Places

Delen