100%NL Magazine Food Places
Zie ook:
Delen

Recept van de week: pan lasagne met champignonroomsaus en kippendijen

Na het succes van de pan lasagne met gehakt in tomatensaus, heeft Lucia nu een nieuwe 'knaller' bedacht. 'Deze is misschien nog wel lekkerder'.

Food Places

Food Places is een foodblog van de 24-jarige Lucia Veerman. Zij deelt dagelijks haar zelfbedachte en zelfgemaakte recepten met ruim 35.000 volgers op Instagram en ruim 18.000 op TikTok. Dat niet alleen: Lucia staat ook regelmatig met een BN’er in de keuken én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.

Nu al een hit

Een paar weken geleden stond Lucia’s blog op z’n kop, omdat zij een pan lasagne met gehakt in tomatensaus deelde. ‘Ik denk dat 3/4 van mijn volgers deze heeft gemaakt. Ik heb er zoveel berichtjes over gekregen. Het is echt ongekend.’

Om die reden wilde Lucia een nieuwe variant bedenken op de pan lasagne. Dit keer eentje met champignonroomsaus en kippendijen. ‘Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar stiekem wist ik al wel dat deze lekker zou worden. Toen ik hem proefde, wist ik gelijk: dit is weer een knaller. Na het delen van de foto in mijn Instagramstory, kreeg ik ook al honderden berichtjes. Het recept stond toen nog niet eens online.’

Benieuwd naar het recept? Klik dan op deze link. Benieuwd naar de overige recepten van Food Places? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Instagram Food Places

Delen