100%NL Magazine Kelly Piquet en Max Verstappen
Zie ook:
Delen

LEZEN: Groot afscheid voor Max Verstappen?

Dit weekend wordt heel bijzonder voor Max. Hij rijdt namelijk zijn tweehonderdste Grand Prix in de Formule 1. Volgens hem komen er geen tweehonderd meer bij...

Max Verstappen

De autosport werd Max Verstappen met de paplepel ingegoten. Zijn vader, Jos Verstappen, is een voormalig F1 coureur die niets liever wilde dan dat zijn kleine jongen in zijn voetsporen zou treden. En Jos had het bij het goede eind, want Max Verstappen bleek een natuurtalent te zijn op de racebaan. Max is op 26-jarige leeftijd zelfs al drievoudig wereldkampioen. Een geweldige prestatie.

Afscheid

Max heeft al heel wat races op zijn naam staan: 199 maar liefst. Dit weekend rijdt hij zijn tweehonderdste Grand Prix in de Formule 1. Iets waar hij zelf heel trots op is, maar ondanks het feit dat Max racen geweldig vindt, komen er niet nog eens tweehonderd races bij. ‘Zeker niet. Die vraag is makkelijk te beantwoorden. We zijn óver de helft. Het is tot nog toe een fantastisch avontuur geweest. Het voelt niet alsof ik er al tweehonderd heb gereden.’ Dit vertelde hij tegen de pers op het circuit.

Het contract van Max loopt nog door tot en met 2028. ‘Dat is nog ver weg. Op dit moment is mijn eerste gedachte niet dat ik tegen die tijd een nieuw contract teken, maar eerlijk gezegd wil ik alles open houden. Ik ben ook benieuwd hoe het nieuwe motorreglement in 2026 uitpakt. Of ik het dan nog leuk vind of niet. Er is in ieder geval nog genoeg tijd om te beslissen’, aldus Max.

Hoogtepunten

Over zijn hoogtepunten zegt hij: ‘Mijn allereerste zege blijft emotioneel gezien heel mooi. Je presteert iets waar je als klein kind van hebt gedroomd. Ook mijn eerste wereldtitel was fantastisch en zal een blijvende herinnering zijn.’ Dit zijn inderdaad geweldige momenten om op terug te kijken. Op naar de volgende overwinning dit weekend, Max!

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Max Verstappen

WOW: Meer dan 1 miljoen likes voor romantische foto Max Verstappen
WOW: Meer dan 1 miljoen likes voor romantische foto Max Verstappen
HUH: Zoontje Victoria Verstappen en oom Max zijn als 2 druppels water
HUH: Zoontje Victoria Verstappen en oom Max zijn als 2 druppels water
Lees alle artikelen over Max Verstappen