100%NL Magazine Amanda Balk
Delen

FOTO’S: Amanda Balk ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde!

Amanda Balk zit helemaal op een wolk na een geweldig huwelijksaanzoek door haar grote liefde!

Amanda Balk

Amanda Balk werd in 2004 bekend bij het Nederlandse publiek. Haar carrière begon als model, waarbij ze dankzij een opvallende fotoshoot in Panorama al snel bekend werd. In februari 2007 maakte ze een onvergetelijke indruk door haar deelname aan het telvisieprogramma De Gouden Kooi. Gedurende ruim een jaar en vier maanden wist Amanda de aandacht van het publiek te trekken en eindigde ze op de derde plaats in de finale.

Ten huwelijk gevraagd

Amanda heeft een turbulent liefdesleven achter de rug. Zo is ze de moeder van een prachtige dochter Vegas, die ze samen kreeg met DJ Afrojack. Helaas strandde die relatie. Daarna kreeg Amanda een relatie met Stavros Tsatsos in Griekenland. Na een jaar scheidde Amanda weer van hem nadat hij werd opgepakt voor criminele activiteiten.

Gelukkig voor Amanda begon daarna de zon weer voor haar te schijnen toen ze haar grote liefde ontmoette: Edward Hollander. Edward is met een geschat vermogen van zo’n 355 miljoen euro lid van de Quote 500 en heeft alles over voor zijn geliefde Amanda. Het afgelopen weekend werd Amanda op spectaculaire wijze ten huwelijk gevraagd op Capri. Vol trots deelt Amanda een aantal kiekjes van het aanzoek.

I SAID YES!! 25-05-2024

Van harte gefeliciteerd Amanda en Edward!

Bron en Beeld: Instagram Amanda Balk

Delen