bertrie en dorian banner
Zie ook:
Delen

BABYNIEUWS: Bertrie Wierenga en Dorian Bindels verwachten kindje samen

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels verwachten hun eerste kindje samen en delen dit prachtige nieuws vol enthousiasme met de wereld.

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels zijn bekende gezichten in de Nederlandse televisie-industrie. Bertrie, een getalenteerde actrice, verwierf populariteit door haar rol in de langlopende soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ (GTST). Dorian, eveneens een acteur, maakte eveneens zijn opwachting in dezelfde serie. Het was op de set van GTST dat hun paden elkaar kruisten en hun liefdesverhaal begon. Wat begon als een professionele samenwerking, groeide al snel uit tot een romantische relatie, die nu bekroond wordt met het nieuws van hun eerste kindje.

Babynieuws

Op woensdagmiddag deelden Bertrie Wierenga en Dorian Bindels geweldig nieuws: het koppel verwacht hun eerste kindje samen. Bertrie is zwanger. ‘OH MY GOD! Wij worden papa en mama… YIHAAAAA’, schrijven Bertrie en Dorian bij een foto op Instagram waarop ze beiden een speen in hun mond hebben. De vreugde en opwinding stralen van de foto af, en volgers reageren massaal met felicitaties en warme wensen. Van harte gefeliciteerd!

Bron en Beeld: Instagram Bertrie Wierenga en Dorian Bindels

Delen