BABYNIEUWS: Lieke Martens zwanger van eerste kindje
Zie ook:
Delen

BABYNIEUWS: Lieke Martens zwanger van eerste kindje

Op haar Instagram deelt Lieke fantastisch nieuws: 'Zo blij om aan te kondigen'.

Lieke Martens

Lieke Martens is een Nederlandse profvoetbalster. Op vijfjarige leeftijd begon Lieke met voetballen. Rond haar achtste kreeg ze haar eerste uitnodiging voor een regionaal KNVB-Elftal. In de zomer van 2009 maakte ze op 16-jarige leeftijd de overstap naar sc Heerenveen om te gaan spelen in de Eredivisie en twee jaar later maakte Lieke haar debuut bij het Nederlands elftal. In 2017 werd de Limburgse nog Europees kampioen met de Oranjevrouwen én werd ze verkozen tot beste speelster ter wereld. 

Dit jaar is Lieke gestopt bij het Nederlands Elftal.

Lieke en Benjamin

Lieke is al jaren gelukkig in de liefde met haar man Benjamin. In 2021 liet het koppel weten dat ze zich hadden verloofd. Ook Benjamin komt uit de voetbalwereld. Hij begon als keeper bij het beloftenelftal van PSV en speelde later voor Roda JC, Ajax, NAC Breda en Sparta Rotterdam. In 2023 is het stel in Spanje getrouwd. 

Eerste kindje

Op Instagram verrast Lieke haar volgers met een foto van een teddybeertje met babyschoentjes en een foto van een echo. Hier schrijft ze bij: ‘Zo blij om aan te kondigen’. Het bericht stroomt vol met felicitaties en heeft al snel meer dan 80 duizend likes. Wat een geweldig nieuws is dit. Wij feliciteren Lieke met deze zwangerschap!

De foto zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Lieke Martens

Delen

Meer over Lieke Martens

Pijnlijke en grote breuk voor voetbalster Lieke Martens
Pijnlijke en grote breuk voor voetbalster Lieke Martens
Lieke Martens is getrouwd in Spanje en deelt prachtige foto's
Lieke Martens is getrouwd in Spanje en deelt prachtige foto’s
Lees alle artikelen over Lieke Martens