100%NL Magazine Els BB Vol Liefde
Delen

B&B Vol Liefde-Els deelt foto: ‘Ik heb een nieuwe vriend!’

B&B Vol Liefde-Els straalt als nooit tevoren! Op Instagram deelt ze een foto, samen met haar nieuwe vriend.

B&B Vol Liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde zit er weer op en heel Nederland zat iedere dag aan de tv gekluisterd! In deze hartverwarmende serie volgen we opnieuw de avonturen van de B&B eigenaren die op zoek zijn naar hun ware liefde. Iedere aflevering bracht ons weer dichter bij de romantiek, onverwachte wendingen en échte emoties. Het is en blijft geweldige televisie!

Els

Een van de B&B eigenaren die op zoek gaat naar de liefde is Robert Jan. In het prachtige landschap van Schotland vind je daar zijn landhuis. De boomlange en goedlachse Robert Jan is klaar voor de liefde en ontvangt een aantal dames in zijn B&B. Één van die dames was de charmante Els. Vanaf moment één dat Els het landhuis van Robert Jan instapte was ze gelijk een publiekslieveling. Niet alleen door haar prachtige verschijning en lief karakter, maar ook om haar grappige uitspraken. ‘Who Els?’ is een uitspraak die zeker is blijven plakken. Helaas stopte haar avontuur eerder dan gedacht. Robert Jan en Els zijn dan ook niet meer samen.

Nieuwe liefde

Op Instagram deelt Els een foto samen met haar…nieuwe vriend! Ze straalt op het kiekje samen met B&B eigenaar Mike.

‘THE AFTERPARTY…AND GUESS WHAT…? I HAVE A NEW FRIEND’

De goedlachse Els schrijft verder over haar vriendschap met Mike. ‘Wat een leuke klik hebben wij, ik kan zijn moeder zijn, maakt niet uit, voor vriendschap bestaat geen leeftijd. Ik heb in ieder geval een lieve vriend erbij en wij hebben regelmatig contact.’ Wat ontzettend leuk dit!

Bron en Beeld: Instagram Els

Delen